12:02, 1 Februarie 2008 publicat în Entertainment

Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Razboiul lui Charlie. Protagonistii acestei drame sunt Julia Roberts si Tom Hanks.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.
Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 3 februarie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 8 februarie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 11 - 14 februarie 2008.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street. Pentru rezervari poti accesa acest link.
Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Roxana Pasa, Gabriela Dirtu si Ramona Cernat. Acestea pot merge la film in perioada 4-7 februarie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Citeste si:
Top 7 cele mai noi filme și premiere ale sezonului din cinema
Top 7 cele mai noi filme și...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri