Concertul va avea loc in data de 17 mai 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul).
Concertul va avea loc in data de 17 mai 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul).
Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian ''Neighbours''. Dupa succesul primelor doua single-uri, ''Locomotion'' - care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani - si ''I Should Be So Lucky'' - care a impus-o in topurile din lumea intreaga - Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hit-uri precum ''Where the Wild Roses Grow'', in duet cu Nick Cave, ''Spinning Around'', ''Kids'', in duet cu Robbie Williams, ''On a Night Like This'', ''Can't Get You Out of My Head'', ''In Your Eyes'', ''Love at First Sight'', ''Come into My World'', ''Slow'' sau ''I Believe in You'' i-au adus lui Kylie vanzari de peste 40 de milioane de albume in intreaga lume, numeroase premii, precum si o pozitie de top in randul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

In 2005 Kylie a fost diagnosticata cu cancer la san, perioada de tratamente si recuperare tinand-o departe de public timp de aproape 2 ani. Invingatoare in lupta cu boala, artista a revenit in forta anul acesta cu un nou album, ''X'', care va fi promovat in cadrul turneului KYLIEX2008 ce va cuprinde - pentru prima data in cariera lui Kylie - si Romania, pe 17 mai 2008.

Biletele pentru concertul Kylie costa 70, 95, 130, 200, respectiv 400 lei.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri