Iubitorii de opera vor avea ocazia sa se bucure, la mijlocul lunii ianuarie, de doua spectacole deosebite pe scena Operei Nationale din Bucuresti
Iubitorii de opera vor avea ocazia sa se bucure, la mijlocul lunii ianuarie, de doua spectacole deosebite pe scena Operei Nationale din Bucuresti (ONB): capodoperele artei lirice franceze, Faust si Samson si Dalila, vor fi reprezentate cu participarea unor artisti de valoare.
Pe data de 17 ianuarie, pe muzica lui Charles Gounod, in Faust, publicul meloman va asista la doua debuturi: rolul titular va fi interpretat de tenorul Calin Bratescu, iar cel al Margaretei de catre tanara soprana Crina Zancu. Cei doi vor evolua, sub bagheta dirijorului Adrian Morar, alaturi corul, orchestra si cativa dintre cei mai cunoscuti artisti ai teatrului: Horia Sandu, Vicentiu Taranu, Mihaela Ispan, Gabriela Dragusin, Florin Simionca.
Un alt spectacol din repertoriul liric francez, Samson si Dalila, de Camille Saint-Saens, va fi realizat cu participarea a doi oaspeti clujeni, foarte apreciati deja de publicul bucurestean: Marius Vlad Budoiu si Liliana Matei Ciuca.
Distributia va fi completata, in mod fericit, de Stefan Ignat, Octavian Vlaicu, Pompeiu Harasteanu, Teodor Ilincai, Lucian Corchis si Florin Simionca. Aceasta reprezentatie, care va avea loc in data de 19 ianuarie, se va desfasura sub bagheta maestrului Iurie Florea.
Mai multe detalii despre program si reprezentatii puteti afla pe www.operanb.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri