Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Bee Movie: Povestea unei albinute.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.
Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 16 decembrie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati ppe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 21 decembrie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 24-27 decembrie 2007.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Busola de aur. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Norocoasele castigatoare ale concursului ce a avut loc in cursul saptamanii trecute sunt: Melania Pana, Alina Dejeu, Carmen Stanucel. Castigatoarele pot merge la film in perioada 17-20 decembrie 2007 si pot lua bilet direct prezentand actul de identitate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri