Parterul este dedicat literaturii, albumelor de pictura, cartilor pentru copii, muzicii si filmelor, cele mai bune pe care le puteti gasi in Romania. Gasiti aici raftul cu ceaiuri, dar si papetaria de sezon care include agende si calendare, hartie de ambalaj, globuri suflate si pictate manual, decoratiuni.

Ajuns la editia a V-a, Targul Carturestilor este gazduit de libraria Carturesti Verona, intr-un spatiu fascinant, care va va purta prin numeroase incaperi doldora de carti, cd-uri, filme, ceaiuri, delicatese, accesorii, decoratiuni, jocuri si jucarii.

Incepeti de unde doriti: parterul este dedicat literaturii, albumelor de pictura, cartilor pentru copii, muzicii si filmelor, cele mai bune pe care le puteti gasi in Romania. Tot aici gasiti raftul cu ceaiuri, dar si papetaria de sezon care include agende si calendare, hartie de ambalaj, globuri suflate si pictate manual, decoratiuni. Daca doriti sa vizitati bucataria, aflata la demisol, aici veti gasi delicatese, carti de gastronomie si accesorii diverse pentru cei pasionati de acest subiect. Alaturi se afla crama, cu o selectie de vinuri romanesti, europene, dar si din Lumea Noua, iar in imediata vecinatate sunt ghidurile turistice pentru orice destinatie, albume de arhitectura, design si fotografie. Exista si o zona dedicata hobby-urilor, fie ca vorbim de gradinarit, DIY, bricolaj sau arte decorative.

E momentul sa va vorbim despre mansarda, unde va asteapta o mare varietate de accesorii, cafea de origine, turta dulce, ceainice japoneze, boluri si cesti de portelan. Intr-un decor cu totul special, marcat de structura de lemn veche de peste 100 de ani si magia luminitelor Craciun, gasiti o zona dedicata designerilor romani, care expun bijuterii si obiecte unicat, precum si locul de joaca pentru cei mici.

Citeste si:
Cărțile din viața copiilor: patru titluri care le vor spori...
Cărțile din viața copiilor:...

La Targul Carturestilor nu trebuie sa va faceti griji pentru buget - avem cadouri pentru orice buzunar. Si fiindca darurile pentru cei dragi merita toata atentia, puteti alege un ambalaj care sa faca impresie, iar noi le vom impacheta gratuit.

Aveti si optiunea unui voucher-cadou, valabil in toate librariile Carturesti, iar orarul special de sarbatori este urmatorul:
23 decembrie: 10.00 - 23:00
24 decembrie: 10:00 - 20:00
25 decembrie: inchis
26 decembrie: 12:00 - 21:00
31 decembrie: 10:00 - 18:00
1 ianuarie: inchis
2 ianuarie: 12:00 - 21:00

Citeste si:
10 activitati de primavara pentru copii
10 activitati de primavara...

Targul Carturestilor este organizat si de librariile noastre din tara. Pentru a afla programul acestora consultati blogul Carturesti http://blog.carturesti.ro/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri