Colectia "Mari actori romani" cuprinde texte interpretate de maestrii culturii romanesti. CD-ul "Taclale" include 23 de povestiri si fabule atent interpretate, majoritatea pieselor reprezentand confesiuni, fabule, memorii, spiritul ludic si invatamintele pastrandu-se pe durata intregii arte teatrale.

Casa de productie Sud-Est Production anunta lansarea celui de-al treilea CD din Colectia Mari actori romani – „Taclale”, – un recital extraordinar dedicat tuturor iubitorilor de arta. Lansarea va avea loc joi, 23 decembrie, ora 11:00, la Teatrul Excelsior.

Colectia "Mari actori romani" este cel mai nou proiect audio si cuprinde texte interpretate de maestrii culturii romanesti. Cel mai recent CD- “Taclale” include 23 de povestiri si fabule atent interpretate, majoritatea pieselor reprezentand confesiuni, fabule, memorii, spiritul ludic si invatamintele pastrandu-se pe durata intregii arte teatrale. “Mai bine de o jumatate de secol m-am stradiut sa va aduc un strop de bucurie, sa va luminez clipele intunecate, sa va invat sa radeti catre soare. Pe acest disc aveti cateva povestiri si fabule pe care vi le ofer cu dragoste, sa va alunge tristetea”, afirma marele actor Ion Lucian

Maestrul interpreteaza in aceeasi maniera extraordinara, atat pentru copii cat si pentru adulti, piese alese imprimandu-le acea nota de expresivitate si de afectivitate caracteristica geniului sau artistic. Scenetele sunt adevarate scene emblematice, care ne amintesc de parfumul si candoarea teatrului radiofonic, avand-o ca si partenera pe nimeni alta decat sotia Domniei Sale, Paula Lucian, in scenete precum “Cine va plati?”, “Consult medical”, “Renuntari”.

“Ma bucur ca am reusit sa dovedim inca o data importanta pe care o are cultura romanesca. Publicul a fost foarte receptiv si a apreciat colectia la adevarata ei valoare, ceea ce ne-a dat putere sa contunua colectia cu alte nume remarcabile”, a declarat Sorin Popescu, Managing Director Sud-Est Production.

CD-ul „Taclale” - Colectia mari actori romani - va fi distribuit in principalele librarii din tara (Carturesti, Humanitas, Centrul de Librarii Bucuresti, Librariile Alexandria), in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre. Pentru mai multe infomatii accesati site-ul www.mariactoriromani.ro.
Primele CD-uri din aceasta serie au fost dedicate maestrilor Mircea Albulescu si Radu Beligan. Alaturi de cei trei mari actori, colectia va mai cuprinde nume ca: Horatiu Malaele, Florin Piersic, Ileana Stana Ionescu, Draga Olteanu Matei, Ion Caramitru, Marcel Iures, Oana Pelea si Maia Morgenstein.

Echipa Sud-est production care a realizat acest proiect este formata din Sorin Popescu –Productie, Enea Dabija -Regie & Ilustratie muzicala, Petru Zaad-Sunet & Mixaj


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri