Roman nominalizat la Romantic Novel of the Year 2009.

Cum poti cunoaste un om daca nu l-ai intalnit niciodata? Joyce Conway primeste o transfuzie de sange si este coplesita de un sentiment de déjà-vu, care o face sa simta ca traieste viata altcuiva. Joyce e convinsa ca si-a pierdut mintile... pana cand pleaca intr-o calatorie uluitoare.

Viata cuiva ar putea depinde de tine chiar in acest moment. Iata argumentul care, intr-o buna zi, il convinge pe Justin Hitchcock sa doneze sange. Cand primeste un cosulet cu briose si un bilet de multumire, barbatul e sigur ca cineva ii joaca o festa. Dar, cum cadourile continua sa vina, Justin e hotarat sa dezlege misterul…

Emotionant si amuzant, romanul Multumesc pentru amintiri este povestea de iubire a doi straini aflati intr-un moment de cumpana.

Cecelia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a inregistrat o uimitoare popularitate si un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

In limba romana, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, Cadoul si Cartea viitorului.

Autor: Cecelia Ahern

Roman aparut la editura All


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri