Vrajitorul din OZ, un muzical special pentru cei mici

12:11, 10 Noiembrie 2010 publicat în Entertainment

Dorothy si catelusul ei, Toto, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori sau Leul cel Fricos ii vor face pe cei mici sa descopere un univers comic, muzical, ritmic si colorat.

Dupa succesul inregistrat pe data de 9 Octombrie cu “Vrajitorul din Oz” Asociatia Culturala Maria Domina te invita din nou la Palatul National al Copiilor, locatie ce gazduieste in fiecare week-end cele mai frumoase spectacole de teatru pentru copii, prezentate in cadrul programului educational “Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas”

Astfel, una dintre povestile preferate ale copiilor, “Vrajitorul din OZ” de Lyman Frank Baum, revine pe data de 14 noiembrie, incepand cu ora 11.00, la Palatul National al Copiilor. Dorothy si catelusul ei, Toto, Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori sau Leul cel Fricos ii vor face pe cei mici sa descopere un univers comic, muzical, ritmic si colorat.

“Vrajitorul din Oz” (muzical) va fi remarcabil pus in scena prin distributia de exceptie a Teatrului Gong din Sibiu, un nume cu traditie in ceea ce priveste organizarea spectacolelor de animatie dedicate copiilor si castigator a numeroase premii internationale.

Citeste si:
Cu ocazia aniversării de 40 de ani, O.P.I lansează colecția Hollywood
Cu ocazia aniversării de 40...

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi de 10 lei si 15 lei din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj. 2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria, Hypermarketul Real Vitan, de la Palatul National al Copiilor, si online prin www.vreaubilet.ro si www.mariadomina.ro

Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Noua ediție limitată de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri