Retelele de socializare fac astazi parte din viata noastra si inseamna mai ales, o alta forma de COMUNICARE! Socializarea online este parte din viata a milioane de oameni din intreaga lume. De ce? Raspunsul este simplu. Pentru ca aceasta modalitate de 'a rosti' ne tine aproape.

Facebook, de exemplu, ne tine aproape de cei dragi aflati departe, aproape de oamenii pe care ii iubim sau admiram. Uneori ne ajuta sa ne facem amici noi. Uneori descoperim ca avem lucruri in comun cu oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata in realitate, dar ca avem aceleasi visuri, aceleasi preocupari pe care le au si ei. Iar acest lucru poate sa fie reconfortant: “sa stii ca cineva in lumea asta te poate intelege, pentru ca ti se aseamana”.

Acesta este cel mai important impact pozitiv pe care retelele de socializare l-au adus in vietile noastre, faptul ca distantele se transforma in metafore. Prin intermediul Facebook, de exemplu, “esti doar la un click distanta” de sora ta aflata la sute de kilometri departare! Mai mult chiar, prin intermediul socializarii online, distantele capata cu totul si cu totul alte valente. Apropierea inseamna astazi si posibilitatea de a comunica cu oricine, de a primi si de a transmite la randul tau mesaje. In acest mod si Garbo vrea sa va fie aproape. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Stim ca voi oricum va beti cafeaua impreuna cu Garbo in dimineti insorite de vara sau in zile posomorate de inceput de toamna, asa ca ne-am decis sa facem parte din aceasta lume minunata a comunicarii online. Vrem sa fim mai aproape de voi nu doar transmitand informatii ci si incurajandu-va sa aveti reactii.

Am vrea sa comunicam cu cititoarele nostre si prin intermediul Facebook, de aceea am creat un cont special pentru revista online Garbo.ro. Vrem sa impartasim cu voi idei, pareri, sa dezbatem stiri interesante aflate in actualitate sau subiecte legate de viata de familie sau de cuplu, de cresterea celor mici. Puteti sa ne provocati, sa ne intrebati sau sa ne propuneti diverse materiale. Avem astazi aceasta posibilitate de a fi mai aproape unii de altii prin simplul fapt ca suntem parte dintr-o comunitate de idei, ceea ce este minunat.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Astfel, contul Garbo pe Facebook nu inseamna doar posibilitatea de a fi la curent cu toate subiectele ce apar in editiile revistei, ci si posibilitatea de-a afla tot felul de noutati din lumea femeilor: stiri interesante din lumea politicii, activismului sau din lumea modei si frumusetii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri