Ideal pentru publicul in varsta de la 8 la 88 de ani, acest spectacol sigur te va captiva si entuziasma chiar daca sunteti un iubitor al muzicii clasice sau o persoana care fuge la simpla mentiune a lui Mozart. Concertul incepe. Muzica este sublima. Nici macar un ac de par nu ar indrazni sa cada.

Comunicat de presa

"A Little Nightmare Music" este un spectacol unic, plin de virtuozitate, de muzica feerica si caraghioasa, plina de un umor scandalos.

Ideal pentru publicul in varsta de la 8 la 88 de ani, acest spectacol sigur te va captiva si entuziasma chiar daca sunteti un iubitor al muzicii clasice sau o persoana care fuge la simpla mentiune a lui Mozart.
Concertul incepe. Muzica este sublima. Nici macar un ac de par nu ar indrazni sa cada.

Dintr-o data, un telefon mobil suna si incepe nebunia. Pianistul isi pierde mana, violonistul, in timp ce se acordeaza, adoarme, iar mai tarziu se trezeste in mijlocul unei autostrazi si se transforma in "Riverdancer". Cand se intoarce pianistul, pianul este blocat, spunandu-i ca pentru a-l folosi trebuie sa introduca cardul sau de credit.

Intre timp, violonistul isi pierde arcusul intr-un aspirator iar pianistul vorbeste la telefon, citeste, mananca si canta la pian cu susul in jos, in acelasi timp. Acestea si multe alte "cosmaruri" se desfasoara in fata publicului "ochi si urechi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Aleksey si Hyung-ki au lucrat impreuna inca de la varsta de 12 ani, de la inceputurile lor la Scoala Yehudi Menuhin. Alaturarea muzicii cu teatrul si comedia nu a fost niciodata ceva complicat pentru ei. Ideile sunt stranse pe mai multe nivele. Uneori acestea provin din muzica, alteori din teatru sau doar din evenimentele din fiecare zi. Maestri lor mari sunt mari clasici cum ar fi Monty Python sau Victor Borge dar si Little Britain si Southpark.

Evenimentul este produs si prezentat de Fundatia Art Production. Biletele se gasesc la Ateneul Roman si in reteaua Eventim la: Sala Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

21 Decembrie 2010, ora 19:00 - 21:00


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri