12:07, 29 Iulie 2010 publicat în Entertainment

Va invitam in lumea magica a salsei la Romanian Salsa Festival 2010. Herman Olivera, supranumit El Sonero del Sieglo XXI, artist cu 4 nominalizari si 2 premii Grammy, va incanta publicul cu glasul si dinamica intonatiei sale.

Va invitam in lumea magica a salsei la Romanian Salsa Festival 2010. Evenimentul se afla la cea de-a V a editie si este organizat cu sprijinul lui Albert Torres, cel mai mare promotor al salsei in lume si organizatorul Campionatului Mondial de Salsa. Programul festivalului cuprinde spectacole in Mamaia si Bucuresti, lectii de dans si petreceri tematice.

Invitatul special al acestei editii este Herman Olivera, artist cu 4 nominalizari si 2 premii Grammy, care va concerta pentru prima data in Romania. El va fi acompaniat de Orchestra El Tumbaito si vor ridica publicul in picioare cu cele mai cunoscute melodii din repertoriul artistului.

Herman Olivera, supranumit El Sonero del Sieglo XXI, va incanta publicul cu glasul si dinamica intonatiei sale. A cantat alaturi de artisti legenda ai tuturor timpurilor nume in lumea latino: Celia Cruz, Tito Puente si multi altii. Herman Olivera s-a nascut in Puerto Rico la 30 ianuarie 1959. A inceput sa cante la varsta de 12 ani, talentul si carisma sa ajutandu-l sa-si creeze o cariera stralucita. Herman a lucrat cu Jhonny Pacheco, cu Ray Baretto, Bolley Rodriguez y la Compania in prezent fiind solistul Orchestrei Eddie Palmieri. Biografia sa cuprinde peste 40 de albume lansate incepand cu 1980, acestea fiind vandute in milioane de exemplare de-a lungul timpului.

Citeste si:
Zilele Horticulturii Bucurestene si Hortus FlorShow Romania – tot...
 Zilele Horticulturii...
Spectacolul de la Bucuresti cuprinde si demonstratii ale dansatorilor internationali prezenti in premiera in Romania:

Tito Ortos si Tamara Livolsi - Puerto Rico – Cea mai bine cotata pereche la nivel mondial, cu performante alaturi de nume sonore din lumea salsei : Roberto Roena, Celia Cruz, David Bisbal, etc. Au fost prezenti si in cadrul unor filme apreciate, precum : “ Dirty Dancing “ , “ Havana Nights “ , “ El Cantante“.

Citeste si:
Cum să vindeci și să îmblânzești o minte perfecționistă
Cum să vindeci și să...

Griselle Ponce - Puerto Rico – A performat alaturi de cei mai cunoscuti promotori ai curentului salsa, Albert Torres, Gilberto Rossa s.a. A dansat si a sustinut workshop-uri la cele mai cunoscute festivaluri de salsa de pe 4 continente. Este cunoscuta pentru calitatile de “lady styling” (stil feminin).

Chiquito Y Su Dominica Power – Cei 5 membri ai trupei de dans Dominican Power propun un nou trend in salsa : imbinarea dansurilor salsa cu alte stiluri de dans, ca de exemplu hip-hop. Detalii pe www.romaniansalsafestival.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri