12:07, 27 Iulie 2010 publicat în Entertainment

Nume celebre in designul vestimentar si de accesorii autohton isi vor etala colectiile pe scena festivalului Fashiontv Summer Festival 2010, iar branduri internationale de renume vor oferi publicului spectator placerea de a afla ultimele tendinte in moda si stil: Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Clara Rotescu, etc.

Comunicat de presa

Luxul, avangarda, stilul si eleganta se reunesc in cel mai prestigios eveniment de moda al verii: Fashiontv Summer Festival, 30 iulie - 1 august 2010, Grand Rex Hotel Mamaia, Biavati Beach Club Mamaia

Citeste si:
Cătălin Botezatu extinde parteneriatul cu Kaufland și lansează...
Cătălin Botezatu extinde...

Alaturi de nume internationale, peste 20 designeri romani, 100 modele profesioniste, specialisti in hair-styling si make-up sunt pregatiti sa ofere show-uri incendiare la Fashiontv Summer Festival 2010.

Nume celebre in designul vestimentar si de accesorii autohton isi vor etala colectiile pe scena festivalului Fashiontv Summer Festival 2010, iar branduri internationale de renume vor oferi publicului spectator placerea de a afla ultimele tendinte in moda si stil: Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Ersa Atelier, Cristiana si Izabela Purdescu, Princess by Ana Radu, Ego Men's Fashion Concept, Belgravo, BSB, Insolito, George Hojbota, Wanda's Dream - SUA, Valeria Marini- Italia.

Pentru ca este un eveniment in care frumusetea primeaza, Fashiontv Summer Festival 2010 gazduieste, in prima zi de festival, concursul cu o bogata traditie in Romania: Miss Litoral 2010. Miss Litoral este un concurs national de frumusete ce ofera castigatoarelor, pe langa nenumarate premii, si sansa unei cariere de succes in televiziune.

Citeste si:
Catalin Botezatu lanseaza o colectie vestimentara estivala exclusiv...
Catalin Botezatu lanseaza o...

Gratie succesului de anul trecut si in acest an are loc, in a doua zi a festivalului, Luxury Day, eveniment dedicat brandurilor de lux. Luxury Day cuprinde prezentari dedicate celor mai prestigioase branduri de accesorii si produse de inalta clasa, destinata in special cunoscatorilor dar si tuturor celor interesati de o adevarata lectie de stil.

Fashiontv Summer Awards- gala premiilor in industria turistica de la malul Marii Negre - va avea loc in a treia zi de festival. Fashiontv Summer Awards 2010 premiaza locatiile de pe litoralul Marii Negre unde turistii se pot bucura de eleganta, rafinament si bun gust, dar si de servicii impecabile.

Fiecare seara a festivalului se va incheia cu Fashiontv Party, gazduite de Biavati Beach Club, Mamaia, o locatie selecta si avangardista ce ofera cadrul ideal pentru celebrele petreceri. Fashiontv Party inseamna o combinatie unica de muzica buna, prezentari de moda, premii fabuloase si distractie pe cinste, in cele mai fashion locatii si cu participarea celor mai frumoase modele Fashiontv.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri