Cele mai bune filme ale anilor '60, '70 si '80 in 6 volume de colectie

12:07, 23 Iulie 2010 publicat în Entertainment

Filmele adevarate sunt precum vinul vechi. Timpul nu le sterge deloc din placerea de a le degusta, ba mai mult, le da savoare. Magazinele Diverta te invita sa descoperi in sase volume de colectie noi cele mai bune filme ale anilor '60, '70 si '80.

Filmele adevarate sunt precum vinul vechi. Timpul nu le sterge deloc din placerea de a le degusta, ba mai mult, le da savoare. Magazinele Diverta te invita sa descoperi in sase volume de colectie noi cele mai bune filme ale anilor ’60, ’70 si ’80. Fiecare volum contine 3 DVD-uri si are pretul de 99.90 lei.

VOLUMUL I

Citeste si:
Top 20 melodii românești nemuritoare
Top 20 melodii românești...

1. Bonnie si Clyde (Bonnie and Clyde - 1967) cu Warren Beatty, Faye Dunaway, Gene Hackman; Regie: Arthur Penn

Bonnie Parker are o viata plictisitoare si vrea o schimbare. Are parte de aceasta schimbare cand il intalneste pe fermecatorul, fost detinut, Clyde Barrow. Clyde planuieste sa duca o viata in afara legii care sa il introduca in istorie. Cei doi se indragostesc si incep sa puna in aplicare planurile criminale, faptele lor ajungand din Oklahoma pana in Texas. Ei jefuiesc cu pricepere banci mici , devenind astfel cunoscuti in toata tara. Oamenii sunt mandrii ca au fost jefuiti sau tinuti prizonieri de carte Bonnie si Clyde; pentru acestia cei doi criminali au curajul sa faca ceea ce nimeni nu indrzneste. Insa pentru lege, ei sunt niste hoti nemilosi care merita sa fie impuscati.

2. Toti oamenii presedintelui (All the President’s Men - 1976) cu Dustin Hoffman, Robert Redford, Jack Warden, Martin Balsam; Regie: Alan J. Pakula

Citeste si:
Shopping: 20 de modele de pantaloni pentru toate gusturile și în...
Shopping: 20 de modele de...

O poveste cu detectivi nemaipomenit de antrenanata. In cladirea Watergate, lumina este aprinsa si patru talhari sunt prinsi asupra faptului. In acea seara au avut loc evenimente care l-au facut pe presedinte sa plece mai devreme. Reporterii de la Washington, Bob Woodward (Robert Redford) si Carl Berstein (Dustin Hoffman) afla povestea si o analizeaza pe toate partile, avand indoieli, refuzand sa creada, fiind descurajati. Povestea lor are ca subiect Toti oamenii presedintelui. Regizat de Alan J. Pakula si bazat pe cartea lui Woodward si Berstein, filmul a castigat patru premii Oscar in 1976 (pentru “Cel mai bun actor in rol secundar”/ Jason Robards, “Cea mai buna adaptare a unui scenariu” / William Goldman, “Cea mai buna scenografie” si “Cel mai bun sunet”). Pe langa povestea in sine, filmul analizeaza si stilul de lucru al jurnalistilor, a caror misiune este sa puna mana pe subiecte puternice – si sa obtina adevarul.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri