Pentru ca aerul noptii si comedia pot merge mana in mana, Institutul Francez va propune seri magice, intr-un loc pitoresc si departe de zgomotul orasului, un parcurs estival al comediei franceze de ieri si de azi. Reincepe Un t au cinma, cu comedia in noapte si picioarele in nisip, la Uranus 144.

Joi, 29 iulie 2010

- 21:30 Ma vie en l'air / Viata mea in aer, Regia: Rémi Bezançon Cu: Vincent Ecbaz, Marion Cotillard Franta, 2005 Durata: 1 ora 40' Versiune franceza, subtitrat in engleza si romana

Instructor intr-o companie aeriana, Yann Kerbec evalueaza capacitatile pilotilor pe simulatoarele de zbor in conditii extreme. Exista insa o problema: ii e frica de avion - o panica ce are legatura cu nasterea lui si care, in tinerete, l-a impiedicat sa o urmeze pe femeia vietii lui pana la capatul lumii.

Vineri, 30 iulie 2010

- 21:30 Les vacances de Mr. Hulot / Vacanta domnului Hulot, Regia: Jacques Tati Cc: Jacques Tati, Nathalie Pascaud, Micheline Rolla Franta, 1953 Durata: 1 ora 36' - Film fara dialoguri

Toata lumea stie ca vacanta nu e pentru distractie. Toata lumea stie, mai putin domnul Hulot care, ca un evantai, cu pipa in coltul gurii, ia viata cu tot ce-i scoate in cale. Cu vechea lui masina Salmson, domnul Hulot da peste cap in mod scandalos linistea estivala a turistilor care s-au instalat cu obiceiurile lor turistice intr-o mica statiune balneara de pe coasta Atlanticului.

Sambata, 31 iulie 2010


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri