Fanii seriei Jumanji primesc vești bune. Dwayne Johnson și Kevin Hart și-au dat acordul verbal pentru a apărea în următorul filmul Jumanji, unul dintre cele mai așteptate pentru fanii producțiilor de aventură.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, atât Johnson cât și Hart și-au dat acceptul pentru a-și păstra rolurile din precedentele două filme.

Acum, echipa de producție așteaptă ca Dwayne Johnson să-și elibereze calendarul în așa fel încât să se poată dedica în totalitate filmului Jumanji 4. Din informațiile existente, acest lucru se va întâmpla după ce va încheia filmările pentru Red One. Kevin Hart a afirmat și el într-un interviu că este nerăbdător să joace din nou în Jumanji și a confirmat prezența lui Johnson în viitoarea producție.

Momentan nu se cunosc detalii despre data la care ar putea apărea Jumanji 4, dar presa speculează că ar mai putea dura cel puțin 2 ani până când filmul va prinde viață. În orice caz, studioul de producție și-a dat acordul și Jumanji 4 a primit undă verde să fie realizat.

Jumanji a luat naștere în 1981

Universul Jumanji a luat naștere în anul 1981, când Chris Van Allsburg a scris cartea cu același nume. A fost o carte care s-a bucurat de vânzări bune și a intrat și în atenția studiourilor de producție de la Hollywood. Drept urmare, în 1995 a apărut primul film al seriei, cu Robin Williams în rolul principal. Acesta a descoperit un joc și a fost prins în interiorul său, în timp ce trebuia să facă diverse misiuni și să se ferească de obstacolele care îi apăreau în cale, în pielea lui Alan Parrish.

Acesta a fost punctul de pornire pentru ceea ce este una dintre cele mai tari francize din ultimele decenii. În ultimii 2 ani au fost inaugurate două parcuri tematice Jumanji, unul în Italia și celălalt în Marea Britanie. Și cum filmele de succes duc și la apariția unor jocuri, acesta este și cazul Jumanji. Cel mai popular joc video este Jumanji: The Video Game, apărut în 2019 pe PS4 și 5, Xbox One, Nintendo Switch și Microsoft Windows.

Pasionații de jocuri de casino online pot pătrunde în universul Jumanji prin intermediul slotului video Jumanji creat de compania NetEnt, având la bază scenariul din primul film, lansat în 1995. Simbolurile sunt inspirate din aventurile lui Alan Parrish și au legătură tot cu primul film din serie.

Succesul Jumanji a fost și mai mare după 2017

De multe ori, la Hollywood se întâmplă ca anumite producții vechi să fie readuse la viață prin distribuții complet noi. Acesta a fost și cazul Jumanji, care în 2017 a beneficiat de o continuare. S-a numit Jumanji: Welcome to the Jungle, iar din distribuție au făcut parte Dwayne Johnson și Kevin Hart. Filmul a avut un succes răsunător, iar încasările s-au ridicat la aproape 1 miliard de dolari, în condițiile în care bugetul a fost de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Având în vedere acest lucru, nu e deloc surprinzător că doi ani mai târziu a apărut Jumanji: The Next Level. Un alt film de aventură distractiv, în care Johnson și Hart au făcut deliciul publicului. Și acest film a avut un succes comercial, cu încasări de aproximativ 800 de milioane de dolari. Încă de la finalul lui 2019 s-a confirmat apariția Jumanji 4, dar momentan nu este cunoscută data de lansare. Cert este că filmul va prinde viață și îi va avea în distribuție pe Kevin Hart și Dwayne Johnson, spre bucuria fanilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri