La o lună de la prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din Capitală, Noaptea Dansului, Bucureștiul dansează din nou, de data aceasta, pe 23 septembrie, în fața Muzeului de Istorie, de la ora 17:00 la ora 20:00.

Pe 23 septembrie, ne întoarcem pe Calea Victoriei și sărbătorim Zilele Bucureștiului prin dans. Vor participa peste 200 de dansatori de la peste 15 școli de dans. Ne vom bucura impreună de peste 10 stiluri de dans și vom crea magie de ziua Bucureștiului. În zona din fața Muzeului Național de Istorie, dansatorii au pregătit momente de dans inedite, flash-mob-uri, community dance, momente de interacțiune cu trecătorii, astfel că energia și emoția se vor transmite tuturor participanților. Programul va fi disponibil în zilele următoare pe site-ul noapteadansului.ro și pe paginile de socializare (Facebook și Instagram) dedicate evenimentului - https://www.facebook.com/NoapteaDansului/.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐳𝐢 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞- 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧𝐚𝐝ă 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧ă, organizat de 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢, prin Direcția de Cultură, Învăţământ, Turism a Municipiului Bucureşti, alături de 𝐀𝐑𝐂𝐔𝐁 – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi 𝐏𝐑𝐎𝐄𝐃𝐔𝐒 – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

La prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din Capitală, „Noaptea Dansului”, ce a avut loc pe 26 august, au luat parte peste 50 de școli de dans și 2000 de dansatori ce au transformat Calea Victoriei în cel mai mare ring de dans, creând o atmosferă unică de fiesta urbană. “Muzica reprezentativă a Jandarmeriei române” a fost prezentă la eveniment cu muzică de promenadă ce a încântat publicul preț de 30 de minute; Artiștii plastici de la “Urban Sketchers” au fost prezenți la Cercul Militar, schițând în timp real corpurile în mișcare; Artiștii sprijiniți de Novel’a Events au oferit un live art show și au expus lucrări în care dansul este punctul de atracție.

“𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐧𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢” este un proiect Creator Media Team, coordonat de 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬̦ 𝐒𝐚𝐦𝐨𝐢𝐥 𝐬̦𝐢 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐦𝐨𝐢𝐥 𝐈𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞 ce își propune dezvoltarea comunității de dans și promovarea dansului ca artă urbană.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri