12:05, 14 Mai 2010 publicat în Entertainment

Uca Marinescu este prima femeie din lume care a atins toti cei 4 poli ai Pamantului (geografici si magnetici), prima femeie din lume care a atins intr-un singur an calendaristic cei doi poli geografici si prima romanca ce a ajuns in Antarctica.

Uca Marinescu implineste pe 15 mai frumoasa varsta de 70 de ani. Spre deosebire de alti oameni de varsta ei, Uca nu va avea parte de o petrecere obisnuita cu tort si lumanari. Din pacate nici cei apropiati nu-i vor fi alaturi in mod direct.

Asta pentru ca data de 15 mai o gaseste pe Uca in tara Soarelui Rasare, acolo unde a purtat-o itinerariul ales atunci cand s-a hotarat sa faca o calatorie in jurul lumii.

Desi nu este acasa, Uca tine legatura cu cei dragi prin intermediul site-ului sau www.ucamarinescu.ro. Asa ca toti cei care o iubesc, o cunosc si o apreciaza pentru ceea ce face ii pot lasa mesaje de felicitare pe site, mesaje pe care Uca le va citi de ziua ei.

Citeste si:
Top Atracții Turistice din Makadi Bay
Top Atracții Turistice din...

Uca Marinescu este prima femeie din lume care a atins toti cei 4 poli ai Pamantului (geografici si magnetici), prima femeie din lume care a atins intr-un singur an calendaristic cei doi poli geografici si prima romanca ce a ajuns in Antarctica. In 2002, Uca Marinescu a fost decorata de presedintele Romaniei cu Ordinul National de Merit in Grad de Ofiter.

Citeste si:
Medicina nucleară: cum ajută într-un diagnostic de cancer și de ce...
Medicina nucleară: cum ajută...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri