8 Iunie 2023 publicat în Entertainment 296 share-uri

Miranda Richardson, dublu nominalizată la premiile Oscar, și Sean Bean, câștigător a două premii BAFTA, completează distribuția filmului ”Cravata galbenă”, despre care s-a confirmat recent că intră în etapa de producție.

Alături de aceștia se va afla câștigătorul a două premii Oscar, John Malkovich, a cărui prezență a fost anunțată încă de anul trecut.

Sean Bean a câștigat primul premiu BAFTA în anul 2018, pentru rolul principal din serialul Broken, iar pe cel de-al doilea in 2022, pentru rolul din serialul Time. Fanii actorului îl știu de asemenea pentru rolul său din celebrul serial Game of Thrones.

Miranda Richardson a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele Tom&Viv și Damage.

Filmul este unul biografic și va explora viața veneratului și, totuși, controversatului dirijor de muzică clasică Sergiu Celibidache. În rolurile principale sunt actorii Ben Schnetzer (The Book Thief) și Kate Phillips (Downton Abbey). Din distribuție mai fac parte Anton Lesser (Game of Thrones) și Charlie Rowe (Rocketman).

Pelicula este regizată de fiul dirijorului, Serge Ioan Celebidachi, după un scenariu co-scris alături de James Olivier. În echipa de realizatori a filmului îi regăsim și pe cineastul Peter Menzies Jr. (A Time to Kill), designerul de costume Alessandro Lai (Django), designerul de coafură și machiaj Lynda Armstrong (101 Dalmatians) și scenograful Vlad Vieru (Django). Muzica originală este semnată de Kathryn Kluge și Kim Allen Kluge (Silence), iar Des Hamilton și Georgia Topley (Jojo Rabbit) conduc castingul internațional.

Producătorii filmului sunt Adela Vrinceanu-Celebidachi, Cristina Dobrițoiu, Andrei Boncea, Christopher Milburn și James Olivier și Robert W. Cort (Mr. Holland’s Opus) ca producător executiv.

Filmările încep în luna iunie și vor avea loc în București, România.

Credit foto Ben Schnetzer: Emilio Madrid-Kuser

Credit foto Miranda Richardson: Rachell Smith

Credit foto Anton Lesser: Asia Werbel

Credit foto Charlie Rowe: Yellow Belly

Credit foto Sean Bean: Andy Gotts

Credit foto Kate Phillips: Anna Michell

Credit foto John Malkovich Jeff Spicer/Getty Images


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri