Excepțional VIBE transmite „Nu știu cu dragostea”, piesa pe care Prestige Orchestra o lansează astăzi, o poveste de dragoste modernă, pe ritmuri atât de „dansabile” încât în mod sigur această melodie va deveni un must have al anului 2023 în materie de muzică. Emoții, iubire, sentimente, toate acestea frumos așezate pe note muzicale care dau textului inspirat din realitate, o muzicalitate aparte.

„Piesa „Nu știu cu dragostea” este, așa cum am ascultat cu toții, o melodie veselă, de primăvară, vară, chiar, o piesă care poate fi ascultată în orice moment al zilei. Altfel, textul scris de Edward Sanda și Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW din România, desenează în cuvinte o poveste de dragoste comună ca și desfășurare în realitatea contemporană, cu social media din plin, suferințe, regăsiri, regrete, împliniri, fericiri.”, explică Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra.

„Nu știu cu dragostea” poate fi ascultată pe toate platformele de streaming Prestige Orchestra, iar de videoclipul grafic absolut spectaculos și de o originalitate aparte, un proiect cu note puternic futuristice pentru peisajul muzical românesc, s-a ocupat Alex Matei 6MAEX.

„Acest nou proiect Prestige Orhestra vine cu o notă de autenticitate și originalitate și anume cu un videoclip grafic, desenat magistrat de Alex Matei 6MAEX, o combinație între arhitectura imaginară a unei metropole peste care sunt așezate versurile piesei. A ieșit un proiect muzical de care noi suntem extrem de încântați și suntem convinși că va fi extrem de bine primit și de publicul nostru, această comunitate care cântă și dansează cu Prestige Orchestra.”, conchid Iuliana si Costin Ghinea.

Asculta piesa aici : https://youtu.be/5-r5ai_XLsw


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri