Luna martie aduce vești bune din partea lui Ovi, un artist complet atât din punct de vedere al interpretării, cât și al compoziției. De data aceasta, publicul din România îl găsește pe unul dintre artiștii săi îndrăgiți la brațul unei doamne misterioase, îmbrăcată într-o geacă roșie, care face parte din povestea piesei „Două geci îmbrățișate”.
 

Așadar, ca să clarificăm contextul, ar trebui să precizat că nu este vorba despre o relație de amor în care este implicat artistul, ci despre noua piesă pe care Ovi le-o propune celor care îi urmăresc parcursul muzical, dar și celor care îl descoperă abia acum. După doi ani în care a fost preocupat exclusiv de proiectul "Popfolklorica", iată că artistul revine acum cu o baladă pop absolut fabuloasă.

„Piesa „Două geci îmbrățișate” este doar una dintre propunerile pe care i le fac publicului meu anul acesta. Am planuri mari pentru 2023, după o perioadă în care simt că am oferit publicului meu muzică, este adevărat, însă la un ritm ceva mai redus. Pentru viitorul apropiat, invit să vă așteptați la mai multe piese atât în varianta solo, cât și în colaborări cu alți artiști renumiți, totul alături de echipa de la Republic Production”, declară Ovi.

Piesa „Două geci îmbrățișate” este o compoziție pe care Ovi a realizat-o împreună cu Norbert Kovacs, prieten apropiat și partener în managementul casei de producție Republic Production din Târgul Mureș și București.

Versurile piesei au fost scrise de Radu Bălaș, iar clipul, în care apar actorii Ramona Gecse, Iuliu Pop-Andrieș și Cristi Bojan(Kuki), a fost regizat de Oszkár Mucha.

VIDEO: https://youtu.be/X0czAjexmwU


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri