Cartea de fata va invata cum sa constientizati atat propriile stari afective, cat si pe cele ale partenerului si sa tratati cu tact orice manifestare nociva, fie ca e izvorata din gelozie, din dorinta de a detine controlul sau dintr-un spirit innascut de competitivitate.

Inteligenta ascutita poate prezice cu ce viteza vei rezolva problemele de matematica sau ce sanse ai sa cuceresti un premiu Nobel, insa, in afara vietii profesionale, nu iti garanteaza nici succesul, nici fericirea, nici implinirea. in plan personal si social, inteligenta nu presupune sa posezi doar un IQ ridicat. Indicatorul corect de evaluare a sortilor de izbanda este EQ-ul – coeficientul emotional –, o masura a profunzimii si abilitatilor afective.

Fundamentata pe teoriile psihologului Daniel Goleman si pe revolutionara sa lucrare "Inteligenta emotionala", cartea de fata restrange sfera de interes la nivelul relatiilor de cuplu, lansand totodata sintagma "Inteligenta romantica" – generatoare a unei serii de atitudini si de comportamente ce faciliteaza intemeierea unor astfel de relatii.

Ea va invata cum sa constientizati atat propriile stari afective, cat si pe cele ale partenerului/partenerei si sa tratati cu tact orice manifestare nociva, fie ca e izvorata din gelozie, din dorinta de a detine controlul sau dintr-un spirit innascut de competitivitate. Aplicand in practica invataturile autorilor, veti ajunge sa stapaniti arta de a putea consolida in timp orice tip de relatie amoroasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Daca aceasta carte ar fi citita de mai multi oameni, rata divorturilor ar scadea semnificativ“, spune dr. Lloyd Glauberman, psiholog, presedinte al Psycho-Technology.

Mary Valentis este doctor in litere, preda literatura, cultura populara si teorie literara la State University of New York. Si-a inceput cariera ca reporter si editorialist la Hearst Newspapers. Coautoare a cartilor Brave New You: 12 Dynamic Strategies for Saying What You Want and Being Who You Are, TechKnowledgies: New Imaginaries in the Humanities, Arts, and TechnoSciences si Female Rage: Unlocking Its Secrets, Claiming Its Power; A publicat articole in reviste ca New Woman, precum si in diverse periodice universitare. Sustine conferinte atat in America, cat si in Europa. Cursurile, prelegerile si atelierele pe care le organizeaza vizeaza probleme feminine, iubirea romantica si cultura populara.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

John Valentis, doctor in psihologie, lucreaza din 1975 in domeniul sanatatii mintale. Are un cabinet de hipnoza clinica si psihoterapie si este specializat in stimularea motivatiei, relatii de cuplu si psihologia sanatatii. Gazda a unui program radiofonic al postului WALE, The Dr. John Valentis Show, a fost invitat frecvent la televiziunea locala si cea nationala. tine seminarii de initiere in diverse subiecte legate de sanatatea mentala, dar si de perfectionare, pentru medicii si cadrele din acest domeniu.

Autori: Mary Valentis, John Valentis

Carte aparuta la editura Humanitas; Colectia: Practic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri