Invitat în emisiunea  Portret de Campion, de la A7TV, Octavian Ciovică, Campion
Național absolut la Viteză în Coastă și unul dintre participanții la show-ul de televiziune
“Ferma”, a recunoscut că sunt momente când plânge.

Când plânge un campion național?

“Sunt două situații când Ciuvică Octavian plânge…” a mărturisit campionul brașovean, făcând referire la pierderile oamenilor dragi din viața lui, dar și la unele momente în care nu a atins performanța pe care și-a propus-o.

Pierderea eroului său – tatăl - a adăugat o încărcătură emoțională și o motivație deosebită pentru sezonul 2022. Iar titlul de Campion Național la Viteză în Coastă de anul trecut a fost dedicat chiar acestuia. Mai mult dcât atât, fiecare etapă, fiecare zi, a fost în amintirea tatălui său, cu recunoștință și dragoste. Sezonul 2022 încheindu-se cu titlul de Campion, și atunci au fost lacrimi, dar de bucurie.

Ce se întâmplă după ce plânge un campion național?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Pilotul a fost întrebat cum depășește momentele de anxietate cauzate de momentele în care nu îi ies lucrurile așa cum ar trebui pe circuit : “ Ies afară, zâmbesc și fac in așa fel încât să îndrept greșelile pe care le-am făcut. Muncesc mai mult, îmi ating mereu țelurile oricât ar fi de greu.”

Octavian Ciovică susține că nu trebuie să renunți niciodată la visuri, la ambiții. Ci să muncești pentru ele cu disciplinare, și asumare a greșelilor, dar și cu mult suflet. ”Nu există NU POT”, spune el.

Pilotul brașovean povestește cum a slăbit 17 kg, cum și-a depășit temerile și cum a reușit să performeze în ciuda tuturor piedicilor.

Cum ajungi campion la condus cu viteză când nimeni în familia ta nu are permis?

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Dragostea de condus a prins-o de la mătușa lui, singura care avea permis în familie, dar și de la tatăl său, care l-a dus de mână pe drumul dinspre Brașov spre Poiana Brașov ca să vadă mașinile la un campionat de viteză pe traseu montan. În acest fel i-a deschis gustul pentru “coaste”.

Iar încercările celor din jur de a-l descuraja să devină pilot nu l-au făcut decât mai ambițios și mai determinat să urmeze drumul deja ales, dar mai ales cu dorință de victorie. Iar el este cel care a readus titlul la Brașov după mai mult de 10 ani.

**

Octavian Ciovică este un pilot brașovean de cursă de viteză în coastă. În 2021, acesta a fost cel mai rapid pilot al antrenamentelor cronometrate la Cupa „Cheile Grădiștei”, iar în 2022 a devenit campion național la viteză în coastă.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Sursa foto: DRIVAR/ pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri