La fiecare colt de strada se auzea cate un glas care isi exprima parerea, mai mult sau mai putin pertinenta cu privire la meditatia Flacara Violeta. Au aparut peste noapte, ca ciupercile dupa ploaie, o multime de asa-zisi specialisti, ce au inceput sa-si dea cu presupusul, sa intineze, ba chiar sa-si asume un concept pe care niciodata nu il vor putea intelege si atinge.

La un moment dat am crezut ca ma regasesc undeva in societatea romaneasca de la inceputul anilor ’80 si ca fenomenul „meditatia transcedentala” reincepe, retraieste ,,vanatoarea de vrajitoare”, ca societatea romaneasca are nevoie de un nou sacrificiu, ,,de un tap ispasitor” are nevoie sa dea vina sau sa bagatelizeze ceva ce nu e capabila sa inteleaga: bunatatea, bunul simt, credinta, iubirea, pacea, respectul de sine si fata de ceilalti, respectul si iubirea fata de copiii nostri, si deopotriva, fata de batranii nostri, respectul omului si al vietii, inainte de toate, dreptul la nevinovatie, toate acestea au fost incalcate pe rand.

Traim intr-o societate in care non-valoarea si minciuna sunt cautate si pretuite. Trebuie sa fim o natiune tare disperata, daca nu ne mai respectam batranii, daca nu ne mai iubim copiii, daca nu mai avem credinta si respect, atunci cu siguranta meritam sa traim in acest circ mediatic si sa ne integram cu succes (a se vedea ca nu am scris absolut), in experimente de tipul codex alimentarium. Sa fim primii care posedam pasapoarte biometrice, sa fim pe primul loc intre cei care isi bat joc de natura tarii lor...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Leagăn pentru toată copilăria MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Si apoi ne miram de rezultate. Oare de ce?...

Atunci cand am scris ca societatea romaneasca nu este pregatita sa primeasca acum asa ceva, am crezut acest lucru si stiam ce va urma. Cand am scris ca poate peste 5 sau poate peste 10 ani aceste concepte vor schimba lumea... acum sunt foarte sigur de asta.

Scandalul mediatic declansat de presa romana si de micile frictiuni politice, au facut ca Flacara Violeta sa faca inconjurul pamantului. Pot spune ca asa trebuia sa se intample. Din tot acest rau se va naste un Bine, oamenii vor deveni din ce in ce mai curiosi si cei ce inca n-au aflat, vor afla, vor cunoaste, vor vedea si un alt Adevar...acesta este viitorul!

Daca in 2008, odata cu aparitia primei editii, ma temeam de viitorul acestei tehnici si de faptul ca ea ar putea genera suferinta la un moment dat, acum stiu ca acest moment a trecut, ca de acum foarte multi oameni vor veni pe acesta Cale, din ce in ce mai multi, vor fi atrasi de Adevar si se vor indrepta spre Lumina, prin Credinta si Iubire, gasindu-si astfel, Pacea."

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Autor carte: Teodor Vasile; Carte aparuta la ProEditura

Teodor Vasile este psiholog, Doctor in stiinte Medicale Complementare (titlu oferit la Calcutta, India), initiat in multe terapii alternative si discipline spirituale, lector la ANATECOR (Asociatia Nationala de Terapii Complementare), membru asociat in Asociatia Internationala de Medicina Alternativa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri