Sheraton Bucharest Hotel este locația perfectă unde vă puteți împărtăși promisiunile și dragostea alături de familie și prieteni.
 

O nuntă de poveste e ceea ce vă propunem! Pentru ca dumneavoastră să vă puteți relaxa și bucura pe deplin de fiecare moment al nunții, veți avea la dispoziție ajutorul echipei noastre de profesioniști, începând de la planificarea evenimentului și până la finalul acestuia. Schimbări de ultim moment și situații neprevăzute vor fi rezolvate discret, în timp ce ziua dumneavoastră specială se va desfășura fără efort.

Chef Ashlie Dias, câștigătorul premiului Chef-ul anului 2019 în industria hotelieră, obținut în cadrul evenimentului Top Hotel Awards, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică precum și preparate specifice bucătăriei româneșți. Din meniu nu lipsesc nici delicioasele prăjituri si tortul personalizat, de la faimoasa cofetărie Centro Cakes.

Evenimentele deosebite pe care le păstrăm în amintirea noastră merită atmosfera elegantă și plină de romantism de la Sheraton București. Sălile noastre de eveniment vă așteaptă cu decorațiuni deosebite, spații de dans și facilități moderne.

Platinum Ballroom
O sala premium de 300 de metri pătrați ce poate acomoda o petrecere de până la 170 de invitați. Oaspetii se pot bucura si de o terasă exterioară, incalzita, situata in imediata apropiere a salii.
Sala dispune de un sistem incorporat de lumini ambientale ce poate fi personalizat in nuanta preferata.

Iridium Ballroom
Personalitatea sa distinctă o recomandă ca locatia perfecta, cu o suprafață de 530 de metri pătrați, o capacitate de 230 de persoane și o mica terasă exterioară. Sala dispune de un sistem incorporate de lumini ambientale ce poate fi personalizat in nuanta preferata.
Avalon Restaurant
Avalon își întâmpină oaspetii cu un design modern și un spațiu destinate unor petreceri de pana la 100 de persoane, fiind ideal pentru evenimentele restrânse.
Pe tot parcursul planificării, colegii noștri vor fi alături de dumneavoastră pentru a găși cele mai bune soluții, astfel încât petrecerea voastră să fie așa cum ați visat.
Te așteptăm cu drag să-ți personalizăm oferta pentru nunta mult visata!
Pentru mai multe detalii privind organizarea petrecerii ne puteți scrie pe adresa sales@sheratonbucharest.com sau la numărul de telefon: (+40) 21 201 50000

Sheraton Bucharest Hotel

Sheraton Bucuresti este un hotel premium ce face parte din cel mai mare lant hotelier - Marriott Internațional, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de țări. Situat in centrul orasului, la numai 16 km distanta de aeroportul Henri Coanda este la doar cativa pasi de Centrul Vechi si importante destinatii turistice.

Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi in camere, precum: minibar, cosmetice, aparat expresso si acces gratuit la internet de mare viteză. Cele 270 de camere si apartamente au un decor modern si elegant ce poarta amprenta arhitectilor AreenDesign. In camerele hotelului, dispuse pe 18 etaje, te poti bucura de o priveliste spectaculoasa asupra orasului cat si de confortul unui somn odihnitor prin intermediul Sheraton Sleep Experience®.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Carmen Prodan
Carmen.prodan@sheratonbucharest.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri