18 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 13 share-uri

Celine Dion nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei, astfel că problemele de sănătate o împiedică să își reia multe dintre activitățile pe care le desfășura în anii trecuți. Artista comunică în permanență cu fanii săi de pe rețelele de socializare și recent le-a povestit cum se mai simte. Admiratorii uneia dintre cele mai frumoase voci ale tuturor timpurilor au motive serioase de îngrijorare după ultima postare a lui Celine Dion.

Celine Dion nu este în cea mai bună perioadă a sa, asta pentru că problemele de sănătare din ultimul timp i-au dat de furcă îndrăgitei artiste. Cu toate că își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei și este o fire extrem de deschisă cu publicul, de această dată fanii au avut motive întemeiate de îngrijorare.

În ultima perioadă, Celine Dion nu a mai apărut atât de mult în spațiul public, ba chiar a fost nevoită să își anuleze turneul mondial, iar suferințele sale i-au schimbat radical stilul de viață. Recent, Celine Dion a postat pe social media noi detalii despre starea ei de sănătate și despre perioada grea prin care trece.

"Chiar speram că voi fi bine pentru a merge până în acest moment, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există o multitudine de lucruri organizatorice și pregătiri pentru spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm decizii astăzi care vor afecta planurile după două luni. Voi fi atât de bucurosă să revin la sănătatea deplină, precum și faptul că toți am depășit această pandemie și abia aștept să mă întorc pe scenă. Între timp, am fost foarte impresionată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele sociale. Vă simt dragostea și sprijinul și asta înseamnă enorm pentru mine. - Celine xx...", a scris artista pe Instagram.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Boala de care suferă Celine Dion

Celine Dion a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a anunțat că suferă de o boală incurabilă, care îi afectează major viața. Artista suferă de degenerescență musculară, afecțiune ce se manifestă prin dificultatea progresivă și absența mișcărilor spontane ale mușchilor, care într-un final duce la incapacitatea de deplasare.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri