Când vine vorba de familie, Adda nu are nevoie de prea multe cuvinte. Astăzi, artista o sărbătorește pe cea care i-a dat viață și îi declară public iubirea. Adda a postat câteva fotografii cu mama sa, iar fanii au fost de-a dreptul surprinși să vadă cât de tânără este cea care i-a dat viață vedetei.

Adda are o familie frumoasă și unită, cu care se laudă cu fiecare ocazie. Artista nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a le arăta celor dragi cât de mult ține la ei, iar un simplu "Te iubesc" înseamnă mai mult decât orice pentru apropiații vedetei.

Astăzi este o zi mare pentru Adda, asta pentru că este ziua mamei sale, care împlinește vârsta de 51 de ani. Artista a postat câteva imagini cu cea care i-a dat viață și i-a scris un mesaj scurt, dar emoționant, care sigur a ajuns la inima celei care i-a dat viață. Mai mult, internauții au fost surprinși să vadă ce tânără este mama artistei și i-au adresat mii de urări uneia dintre cele mai importante persoane din viața Addei.

"La mulți ani, mama mea frumoasă! Te iubim!" a scris Adda pe pagina ei de Instagram.

Mama artistei și-a făcut primul tatuaj la 50 de ani

Mama Addei nu este doar o mamă și o bunică tânără, ci și o femeie foarte cool. Artista a vorbit despre surpriza pe care i-a făcut-o mamei sale anul trecut, cu ocazia zilei sale de naștere.

"La 18 ani, cand mi-am facut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o saptamana, mama da, dar putin. Cand mi l-am facut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! 🙈 Apoi le-am facut pe urmatoarele si mi-au spus ca sunt frumoase si ca vor si ei dar n-au curaj.😂 Ma bucur ca au inteles ca tatuajul, daca te reprezinta si are mesaj si substrat, inseamna arta! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsap de la mama in care imi arata modele de tatuaje si mi-a zis ca si-ar dori ca la 50 de ani sa isi faca unul. Asa ca, i-am facut surpriza! Maine e ziua ei!”, a scris Adda anul trecut pe social media.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri