17 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 16 share-uri

Andreea Bălan are toate motivele de mândrie, asta pentru că Ela și Clara par să îi calce pe urmele mamei lor. Recent, artista le-a surprins pe cele două fetițe în timp ce dansau și cântau exact ca ea, lucru ce i-a umplut inima de bucurie Andreei. 

Andreea Bălan se poate declara o mămică împlinită, asta pentru că fetițele ei seamănă din ce în ce mai mult cu ea. Cu aceleași pasiuni, Ela și Clara au reușit să o surprindă plăcut pe Andreea, iar artista le-a filmat emoționată și a postat imaginile pe social media.

Andreea Bălan este o artistă completă, asta pentru că vedeta are show-uri complexe, unde îmbină atât coregrafia, cât și piesele tonice care au făcut-o cunoscută de-a lungul anilor. Pentru că talentul se moștenește, Ela și Clara sunt și ele atrase de lumea artistică și par să îi calce pe urme mamei lor.

Recent, Andreea Bălan a postat pe social media un InstaStory în care le-a arătat admiratorilor ei cum și-a surprins fetițele atunci când a ajuns acasă. Ela și Clara o așteptau pe mama lor dansând pe piesele ei și cântând refrenurile celor mai iubite melodii ale artistei.

Vedeta a fost extrem de impresionată de cele două și nu s-a putut abține să nu le complimenteze pe fetițele ei care îi aduc bucuria supremă.

"Doamne, ce frumos! Uitați-vă la ele, mă topesc. Bravo, mami, așa, bravo! Face și coregafia. (...) Nu mai pot. (...)", a spus Andreea Bălan pe Instagram în timp ce le filma pe cele două.

Andreea Bălan, vacanță de lux în Dubai cu fetițele ei

Andreea Bălan ar face orice pentru fericirea fetițelor sale și încearcă să le ofere tot ceea ce își doresc. Recent, vedeta a petrecut alături de Ela și Clara o vacanță de vis în Dubai. Cele trei au uitat de frigul din România și s-au bucurat de locurile frumoase, de soare și de multă voie bună.

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri