13 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 15 share-uri

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz este format din Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Cei doi se iubesc ca în prima zi și își poartă un respect deosebit unul altuia. Recent, artistul a postat un mesaj pe contul lui de Facebook și a vorbit despre ziua de 13 ianuarie 1995 ,zi care i-a schimbat complet parcursul vieții.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt un cuplu superb atât pe scenă, cât și în viața reală. Deși nu și-au oficializat niciodată relația, cei doi se iubesc la fel ca în prima zi.

Astăzi este un moment special pentru cei doi actori, asta pentru că în urmă cu 27 de ani destinul i-a pus pentru prima dată față în față pe cei doi. Astfel, Aurelian Temișan a povestit cum în anul 1995, aflați la un spectacol, privirile li s-au întâlnit, iar de atunci totul a căpătat un alt sens.

"27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram in cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: "simplu Monica, numele și... atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni", a scris artistul pe Facebook.

Aurelian Temișan nu s-a gândit nicio secundă că femeia care îi face intrarea pe scenă va fi jumătatea sa pe viață și se simte extrem de recunoscător pentru toate lucrurile pe care le-au realizat de-a lungul anilor.

"Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: Monica, intră și spune-le următoarele: Doamnelor și Domnilor, urmează... soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire...Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”, a mai adăugat partenerul de viață al Monicăi Davidescu.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri