12 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 5 share-uri

Corina Dănilă este o prezență plăcută în fața micilor ecrane, însă puțini știu ce suferință se ascunde în spatele zâmbetului ei. Actrița a dezvăluit că suferă de o boală auto-imună, a cărui tratament nu există. Vedeta încearcă să își ascundă simptomele bolii, însă uneori și acest lucru este dificil.

Corina Dănilă este mereu cu zâmbetul pe buze, iar aparițiile sale sunt întotdeauna încântătoare. Totuși, în spatele delicateței actriței se ascunde o suferință pe care foarte puțini o cunosc. Corina Dănilă este diagnosticată cu vitiligo de câțiva ani și face eforturi pentru a-și ascunde simptomele de cei din jurul său.

Petele albe care îi apar pe corp sunt principala problemă pe care actrița vrea să o estompeze, însă cum boala se declanșează pe fond emoțional, uneori este imposibil să ascundă acest lucru.

Sursă foto: Facebook

"Da, este vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar. Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.”, a spus actrița pentru Viva.ro.

Ea încearcă adesea să își ascundă afecțiunea și își aplică cantități mari de machiaj pe corp pentru ca acele pete să nu poată fi sesizabile de către public. Mai mult, Corina Dănilă a apelat la un nou tratament, fototerapia cu ultraviolete care promite diminuarea simptomelor care vin la pachet o dată cu boala vitiligo.

”Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete”, a mai adaugat actrița.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri