4 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 14 share-uri

Corina Dănilă a renunțat să mai joace în telenovele și și-a urmat pasiunea din copilărie. Actrița va împlini în curând 50 de ani și pare că este neschimbată. Deși a avut parte de câteva transformări importante în viața ei, fanii o îndrăgesc la fel ca mult pe Corina, ca atunci când făcea ravagii în serialul "Numai iubirea".

Corina Dănilă a făcut ravagii pe vremea când interpreta rolul Anei din telenovela-fenomen "Numai iubirea". Cu toate că serialul a avut un succes colosal, actrița a renunțat să mai apară în proiectele ce au urmat ulterior și s-a dedicat pasiunilor sale din copilărie.

Fanii vedetei o știu pe Corina Dănilă ca fiind o femeie extrem de frumoasă, naturală și discretă în ceea ce privește viața ei. Cu toate că nu mai apare pe micul ecran, Corina nu a părăsit de tot lumea mondenă. Admiratorii înfocați ai actriței o urmăresc în continuare pe social media, acolo unde Corina Dănilă îi ține la curent pe prietenii ei virtuali cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

A post shared by Corina Dănilă (@corinadanila)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cele mai încurajatoare citate despre succes Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Luna aceasta, Corina va împlini 50 de ani, însă, se pare că timpul a fost extrem de blând cu actrița. Vedeta arată nemaipomenit, iar blândețea i se citește pe chip. Corina Dănilă se bucură de viață și de proiectele sale.

În prezent, vedeta se mândrește cu o carieră de succes în televiziune și fanii au putut să o vadă pe actriță prezentând diverse emisiuni de-a lungul timpului. Totuși, pasiunea sa pentru teatru este binecunoscută, astfel că protagonista din "Numai iubirea" poate fi văzută în continuare pe scenă, acolo unde susține multiple spectacole alături de colegii de breaslă.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri