Adela Popescu și-a îndeplinit una dintre cele mai arzătoare dorințe ale ei și le-a spus fanilor ce îl așteaptă de anul viitor pe Radu Vâlcan.

Adela Popescu privește cu multă recunoștință finalul de an și le-a dezvăluit internauților câteva secrete legate de dorințele care i s-au îndeplinit în 2021. Vedeta le-a sugerat admiratorilor ei să își facă lista cu rezoluții pentru noul an și să creadă în puterea gândului.

Soția lui Radu Vâlcan le-a dezvăluit internauților că, de curând, una dintre cele mai arzătoare dorințe ale ei s-a îndeplinit, lucru ce o bucură enorm la final de an.

Se pare că prima dorință pentru anul 2021 a Adelei Popescu a fost să devină mămică pentru a treia oară, lucru care s-a și întâmplat în luna iulie. A doua dorință a vedetei a fost achiziționarea unui apartament la mare, iar Adela a anunțat cu entuziasm că tocmai au semnat actele pentru casa de vacanță de la Olimp.

Ei bine, a treia dorință nu a dezvăluit-o încă, însă îndată ce se va îndeplini, fanii sunt siguri că vor afla la ce mai aspiră soția lui Radu Vâlcan.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorinte. Sa fie, stiti cum e. :)
De Craciun, cand am deschis cutia cu globuri, am gasit-o.
Prima: inca un fratior sau o surioara pentru Alexandru si Andrei
A doua: o casa la mare
A treia: mai astept :)
Fratiorul a venit, a treia nu s-a indeplinit inca, si... si... si... chiar zilele trecute am platit avansul pentru casuta noastra de la mare.
Ma rog, nu e o casa pe pamant, ci un apartament la care visez de ani.
Sunt atat de fericita ca imi bubuie inima!
De Radu nu mai zic, ca desi el avea ceva indoieli (despre care o sa va povestesc altatada) acum imi spune numai cum abia asteapta el sa fie gata blocul (la vara) - si sa plece cu baietii lui la Olimp ( noua ni se pare cea mai frumoasa zona a litoralului romanesc, asa ca acolo este apartamentul) sa isi bea el cafeaua pe terasa in miros de pini si apa sarata- caci da, blocul e inconjurat de o padure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!” a scris vedeta pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Mai mult, Adela le reamintește fanilor ei să viseze cu ochii deschiși pentru că, la momentul potrivit, dorințe chiar devin realitate.

„Eu ii zic sa nu imi mai fure fanteziile, ca sigur ale lui au legatura cu infinity pool de la etajul 11 si rapanele cu usturoi de la cherhanaua de langa. :) Maine e Revelionul. Nu uitati sa visati. Si sa va si notati undeva ce. Ca trece anul si uitați.” a mai adaugat frumoasa mămică.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri