31 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 153 share-uri

Elwira Petre a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar soțul ei i-a făcut o declarație emoționantă pe Instagram. Cei doi se iubesc ca în prima zi, iar Elwira se poate declara o femeie norocoasă, care are tot ce își poate dori de la viață.

Zi cu totul și cu totul specială în familia lui Mihai Petre. Soția sa, frumoasa dansatoare Elwira Petre a împlinit 40 de ani. Cei doi își arată cu fiecare ocazie iubirea ce și-o poartă, însă, de data aceasta, Mihai Petre i-a scris un mesaj emoționant jumătații sale.

Elwira Petre este o femeie de admirat, asta pentru că are o carieră de succes și o familie perfectă. Împreună cu Mihai Petre, ea a câștigat ultimul sezon al emisiunii „Asia Express” și a plecat acasă cu 40.000 de euro. De-a lungul timpului, fanii i-au admirat Elwirei ambiția, determinarea, eleganța dar și felul discret de a-și trăi frumos viața.

Mai mult decât atât, ziua de 30 decembrie este extrem de importantă în familia Petre, asta pentru că în urmă cu mai mulți ani, frumoasa dansatoare a spus cel mai sincer „Da” și a ales să pună bazele familiei pe care o are astăzi.

Pe 30 Decembrie te-ai nascut, si tot intr-o zi de 30 Decembrie ai spus ca vei merge impreuna cu mine, atunci cand te-am intrebat 💍. Jumatate din întregul meu drum de pana acum l-am parcurs alaturi de tine, iar tot ce îmi doresc este sa fii sanatoasa si sa mergem in continuare, mult si bine pana atunci cand, inca imi doresc, egoist sau nu, sa ajung măcar cu o zi inaintea ta. Si atunci, ca si acum, voi sti ca am avut cel mai frumos drum posibil, cu toate anotimpurile, si am fost si print, si cerșetor, iremediabil indragostit. Si mai stiu ca pana la urma, in toți si in toate, intodeauna este vorba despre dragoste. Iti mulțumesc pentru ea❤️,si pentru ele👨‍👩‍👧‍👧. La multi ani!” a scris Mihai Petre pe contul lui de Instagram.

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Iubirea îi leagă de o viață

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în urmă cu 13 ani, iar dragostea lor a învins testul timpului. Cei doi au o relație bazată pe respect și iubire necondiționată, iar admiratorii îndrăgesc chimia cuplului de dansatori.

Povestea lor a început pe când Elwira avea doar 18 ani și își căuta un partener de dans. Destinul a făcut ca și Mihai Petre să rămână în acel moment fără parteneră de dans, astfel că cei doi au făcut o pereche minunată, ce s-a dovedit a fi o legătură pe viață.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri