Adda se recuperează după o problemă de sănătate, pe care chiar soțul ei a declanșat-o. Mai în glumă, mai în serios, artista își acuză partenerul de viață, cu masca de aerosoli la gură.

Adda spera să aibă parte de un weekend relaxant la munte alături de familia ei, însă lucrurile nu au stat așa cum visa artista. Vedeta s-a filmat în timp ce își ține masca de aerosoli la gură și își acuză propriul soț de faptul că i-a pricinuit anumite suferințe medicale.

Când totul era bine și frumos, se pare că aristei i-au apărut câteva probleme de sănătate peste noapte. Acum, îndrăgita artistă se află sub tratament și respectă cu rigurozitate indicațiile medicilor. După ce a postat numeroase imagini din ultima ei vacanță din 2021, Adda s-a confesat pe social media și le-a povestit internauților ce a pățit. Se pare că soțul ei, Cătălin Rizea ar fi de vină pentru suferința artistei.

"Răcită level 1000. M-a tăvălit bine, ce să zic. Lasă că vede el. Îl omor!" le-a spus fanilor ei într-un InstaStory.

Mai mult, se pare că Adda i-a pus gând rău soțului ei, așa că fanii cuplului ar trebui să se aștepte ca partenerul ei de viață să se filmeze el, de acastă dată, cu masca de aerosoli la începutul anului 2022.

Sursă foto: Instagram


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri