“No Time to Die / Nu e vreme de murit”, cu siguranță cea mai așteptată lansare din seria Bond, amânată din cauza pandemiei, ajunge, în sfârșit, în cinematografe, având în prim-plan un agent 007 mai puternic și mai vulnerabil în același timp, care, de data aceasta, are de depășit o provocare nebănuită, într-o poveste despre adaptare, încredere și trădare.

Comunicat de presă

Acțiunea din noul film are loc la cinci ani după evenimentele din “Spectre”, într-o perioadă în care agentul 007 (Daniel Craig) s-a retras definitiv din lumea spionajului. Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare în peisaj și îi cere ajutorul într-o misiune de extragere a unui om de știință răpit, misiune care se dovedește mai plină de riscuri decât părea inițial.

Ne aducem aminte că la final de “Spectre” îi vedem pe James Bond (Daniel Craig) și Madeleine Swann (Léa Seydoux) îndepărtându-se într-un Aston Martin DB5. Acum, în “No Time to Die / Nu e vreme de murit”, el și Madeleine sunt în Matera, un oraș fascinant din sudul Italiei. Potrivit producătorului seriei, Michael G. Wilson, ideea a fost să reia firul epic de la povestea relației lui Bond cu Madeleine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

“Am avut discuția aceasta – de unde să reluăm povestea de dragoste dintre ei și cum să explorăm temele centrale din filmele cu Daniel Craig”, spune producătoarea Barbara Broccoli. “Aveam de încheiat o poveste complexă cu multe fire. Cred că am reușit să spunem o poveste completă și să punem toate lucrurile în ordine”, spune Daniel Craig.

Subiecte ca secrete, trădare și încredere s-au derulat în ultimele patru filme din seria Bond, susținând povestea către concluzia din “No Time to Die / Nu e vreme de murit”. După suferința cauzată de pierderea lui Vesper Lynd (Eva Green) în “Casino Royale”, după relația fluctuantă cu M și MI6, după durerea trăită în urma descoperirilor în ceea ce îl privește pe Blofeld (Christoph Waltz), Bond își asumă un nou risc, lăsând garda jos prin relația sa cu Madeleine, într-o încercare de a iubi și de a fi iubit.

Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

“Dacă Bond chiar are o relație serioasă e clar că acest lucru aduce multe provocări emoționale pentru el. Așa că încrederea este tema cheie în acest film, e foarte dificil pentru el să se dedice unei relații, mai ales că a fost trădat de multe ori”, spune Broccoli.

Încă de la începutul noului film îl regăsim pe Bond nu numai într-o relație, ci și retras din activitate. “Retragerea lui Bond a fost o temă complet nouă pentru noi. Cum e acest om dacă nu mai are jobul său. Când ești Bond și ți-ai dedicat întreaga viață serviciului secret nu poți să nu te întrebi ce moștenire lași”, afirmă producătorul asociat Gregg Wilson.

Având un fir epic atât de complexă, producătorii au apelat la vizionarul regizor Cary Joji Fukunaga, care a trecut la cârmă după ce regizorul contactat inițial, Danny Boyle, a renunțat.

Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

“Când ne-am întâlnit, Cary a spus că i-ar plăcea să facă un film Bond la un anumit moment. Și când Boyle a ieșit din proiect și căutam un nou regizor el ne-a contactat. Am fost foarte încântați că era disponibil. Entuziasmul lui pentru proiect și priceperea lui ne-au ajutat în mod miraculos”, spune Broccoli.

Fukunaga este primul regizor american care a semnat un film din franciza Bond. “E grozav cu actorii și personajele și aduce un nivel de complexitate în tot ceea ce face. Este un regizor cu prestigiu internațional. Vorbește mai multe limbi străine, e genul care a călătorit foarte mult. Este tânăr și entuziast și are o viziune cinematografică extraordinară”, spune Gregg Wilson.

Fukunaga își aduce aminte de prima interacțiune puternică cu un film din seria Bond, în 1985, când a văzut “A View To A Kill / Perspectiva unei crime”. “Îmi amintesc finalul de pe podul Golden Gate. Era ca și cum Bond a traversat ecranul direct în lumea mea. A fost un film foarte tare cu Roger Moore într-un rol foarte bun”, spune regizorul.

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Pe măsură ce și-a construit cariera în industria cinematografică, Fukunaga a avut mereu în minte ideea de a face un film din seria Bond într-o bună zi. “Fiecare film Bond excelează în acțiune și pericol. Alegi cel mai periculos lucru posibil și apoi îl pui pe Bond să îl înfrunte. Iar ceea ce e și mai interesant de-a lungul aparițiilor lui Daniel Craig este că a adăugat profunzime personajului”, spune regizorul.

Avem de-a face deodată cu mai multă complexitate, cu mai multă suferință și, mai ales, cu vulnerabilitate ascunsă bine după pierderea lui Vesper Lynd. “E cu atât mai interesant modul în care ia decizii, ținând cont de ingeniozitatea lui și de slabiciunile lui”, spune Fukunaga.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri