3 August 2021 publicat în Entertainment 1 share-uri

Noul film marca Disney, “Jungle Cruise / Croazieră în junglă”, o aventură plină de neprevăzut în sălbatica junglă amazoniană, inspirat din celebra atracție cu același nume din clasicele parcuri de distracții, îi aduce pe marile ecrane pe Dwayne Johnson și Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viață și pe moarte pentru a găsi Arborele Vieții și a salva omenirea.

Pentru producătorul Hiram Garcia perspectiva de a produce un fim Disney a fost o oportunitate de neratat. “Cu totul special la filmele Disney este faptul că devii parte din istorie și parte a unei moșteniri. Nimeni nu reușește mai bine ca Disney să creeze filme și povești care să rămână. Oamenii le descoperă din copilărie și le poartă cu ei de-a lungul vieții adulte, iar apoi le transmit copiilor lor. Iar când ești implicat într-un astfel de proces simți din plin energia Disney, un brand care ia foarte în serios tot ceea ce face”.

“De la bun început am vrut să livrăm fiecare element din croaziera clasică și să îi aducem un omagiu lui Walt Disney, căruia îi purtăm un mare respect. Am lucrat îndeaproape cu mulți oameni talentați din echipa Disney pentru a reda fiecare detaliu memorabil și a-l integra în aventura aceasta epică. Asta face acest proiect cu totul special, mai ales că este o ocazie unică de a aduce un omagiu acestei părți din istoria Disneyland”, spune Johnson.

Pentru milioane de oameni de pe glob Disney este un brand care stârnește nostalgie, mai ales că i-a însoțit din copilărie.

Același sentiment profund i-a încercat și pe frații Hiram și Dany Garcia, care iubesc tot ce înseamnă cultura Disney. “Ceea ce a fost grozav la acest film sunt amintirile personale pe care le am. Lumea Disney a jucat un rol important în vacanțele noastre, am multe amintiri minunate. Apropo de croaziera în junglă, mi-au rămas întipărite în minte căpitanii și glumele ridicole pe care le spuneau, ceea ce făcea fiecare cursă specială”, remarcă Hiram Garcia.

Producătorul Dany Garcia adaugă că personajele au dus proiectul la un nivel superior. “«Jungle Cruise/Aventură în junglă», ca orice poveste frumoasă, își trage seva din personajele puternice, cu motivații, speranțe, frici și idealuri. Astfel de personaje autentice atrag publicul, îl fac să rămână în priză și să se bucure la reușitele lor și să sufere alături de ele. Profunzimea personajelor se traduce în profunzimea emoțiilor pe care le evocă. De-a lungul anilor am învățat că publicul se atașează de personaje și se întoarce la ele adesea. Personajele sunt cele care rămân în memoria colectivă mult după ce alte detalii au fost uitate”, explică Dany Garcia.

SINOPSIS:

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este o aventură epică a cărei acțiune este plasată la începutul secolului XX. Morocănosul și spiritualul căpitan Frank, care conduce o mică ambarcațiune fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare și a rezolva misterul din spatele unui străvechi artefact. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente.

Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland, și anume, croaziera în junglă, lansată prima dată în anii ’50.

Filmul este regizat de Jaume Collet-Serra și îi are în rolurile cheie pe Dwayne Johnson și Emily Blunt.

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este distribuit în România de Forum Film și a avut premiera în data de 30 iulie 2021 în formatele subtitrat, dublat, 3D, IMAX 3D.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri