Original si unic in toate aspectele vietii si ale personalitatii, Freddie Mercury ne ramane in gand, in amintire, in nevoia de muzica si de drum propriu, chiar dupa 18 ani de cand nu mai e alaturi de noi.

Evenimentul este un omagiu adus lui Freddie Mercury de catre artisti romani care ii apreciaza muzica si pe care muzica acestuia i-a inspirat si i-a ajutat in cariera lor. Toti cei care vor urca pe scena vor canta melodii semnate Freddie Mercury sau Queen. De asemenea, cei 5 tineri talentati din cadrul asociatiei vor scoate la licitatie desene sau colaje cu Freddie Mercury si Queen. In cadrul evenimentului, spectatorii pot dona bani care vor fi stransi de catre un membru al asociatiei Romanian Angel Appeal.

“Tribute to Remember Freddie Mercury” este un eveniment non-profit, iar toti banii stransi se vor duce catre urmatorii tineri:

Bogdan. Are 21 ani si este in anul 2 la o scoala postliceala de optica . Este din Bucuresti. A locuit in spital pana in 1993. De atunci locuieste intr-un centru de viata independenta, apartinand fundatiei umanitare Health AID Romania. Este pasionat de actorie si de filmare. Cand era mic obisnuia sa construiasca din piese lego “camera de filmat” si sa se joace de-a filmatul. A facut doua module din cursul de operator imagine si isi doreste sa il faca si pe al treilea, pentru a avea mai mari sanse sa isi gaseasca un loc de munca in domeniu, pentru a putea imbina utilul cu pasiunea.

Emilian. Are 21 ani si este clasa a 11. Este din Bacau, sat Lespezi, Comuna Garleni. In timpul unei lungi perioade de internare, a inceput sa deseneze din lipsa de alta activitate. A inceput sa ii placa si de atunci deseneaza pe cont propriu, fara ajutorul si indrumarea uneui persoane avizate. Si-a expus desenele la spitalul de boli infectioase din Bacau pentru a fi vazute de prietenii, colegi si personalul medical. De curand a inceput sa invete singur sa faca si portrete. Considera ca urmand cursurile Scolii Populare de Arte va putea realiza daca este un artist bun, in devenire si ar putea invata mai multe in acest domeniu

Alexandra. Are 19 de ani si este in clasa a 12a la liceul de arta George Apostu din Bacau. Provine dintr-o familie cu posibilitati financiare reduse si frecvente probleme de sanatate.Picteaza din clasa a treia cand in urma unui curs de pictura a descoperit ca ii place si ca are talent. Pasiunea pentru arta a debutant in clasele 1- 4 pe care le-a urmat la Scoala Waldorf unde profesorii au indrumat-o catre arta. Din clasa a 5a este la liceul de arta. Ii place sa foloseasca culori calde, niciodata negru. Stilul in care ii place sa picteze este cel al lui Gustav Klimt. Ii place sa picteze in acrylic. A expus cu scoala in Bacau, Iasi si Onesti. Printr-un proiect al Romanian Angel Appeal, cateva dintre tablourile ei au fost cumparate si expuse in birourile unei companii din Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri