Obiectivul campaniei "O sansa tuturor copiilor" este sa ofere unui numar de 250 de mame din Romania cu o situatie economica dificila produsele de care au nevoie pentru a asigura copiilor lor cu varste de peste 1 an o nutritie echilibrata pentru o perioada de 6 luni.

Milupa demareaza campania “O sansa tuturor copiilor” in parteneriat cu Fundatia Inocenti. Obiectivul campaniei este sa ofere unui numar de 250 de mame din Romania cu o situatie economica dificila produsele de care au nevoie pentru a asigura copiilor lor cu varste de peste 1 an o nutritie echilibrata pentru o perioada de 6 luni.

“In cadrul Milupa credem in faptul ca fiecare copil are dreptul la cel mai bun start in viata. in acelasi timp, nu putem ignora datele si realitatile nutritionale referitoare la copiii din Romania. Nu putem nega faptul ca traim intr-o perioada si intr-un mediu economic dificile. De aceea, am decis sa oferim sprijinul nostru mamelor aflate in dificultate, cu suportul Fundatiei Inocenti. Anul acesta ne propunem sa ajutam 250 de mame si copiii lor, dar pentru noi acesta este doar inceputul. Vom continua acest program si suntem dedicati demersului de sprijinire a cat mai multor mame pentru ca ele sa poata asigura o nutritie echilibrata copiilor lor.”, a declarat Eric van der Hoeven, Director General Milupa Romania.

In cadrul campaniei “O sansa tuturor copiilor”, o parte din toate produsele Milupa vandute in perioada 10 octombrie-15 decembrie 2009, va fi donata, cu sprijinul Fundatiei Inocenti, celor 250 de mame si copiilor lor, care vor beneficia de acest program. Donatia va consta in produse Milupa adecvate fiecarui copil (in functie de varsta si necesitatile nutritionale ale fiecaruia), care vor contribui la asigurarea unei nutritii echilibrate a fiecaruia dintre ei pentru o perioada de 6 luni.

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Fundatia Inocenti va identifica acele cazuri care pot deveni beneficiari ai campaniei, va stabili de ce produse are nevoie fiecare copil in parte si va furniza familiilor produsele necesare pentru perioada de 6 luni. “De-a lungul activitatii noastre, am vazut foarte multe cazuri de mame si copii in dificultate si stim ca furnizarea produselor pentru alimentatia copiilor pentru o perioada de 6 luni va influenta pozitiv dezvoltarea micutilor. Suntem foarte fericiti ca suntem implicati in aceasta campanie si dorim sa multumim companiei Milupa pentru implicarea in aceasta actiune ce va oferi copiilor dezavantajati un start mai bun in viata.” a declarat doamna Valentina Maghirescu – Director de Dezvoltare Fundatia Inocenti.

Campania Milupa “O sansa tuturor copiilor” se bucura si de sustinerea doamnei Liana Stanciu, mama si cunoscuta prezentatoare radio si TV, care a imbratisat cauza. “Ca mama, stiu cat de importanti sunt primii ani din viata unui copil si faptul ca tot ceea ce iti doresti, ca parinte, sunt cele mai bune lucruri pentru copilul tau. Sustin aceasta initiativa si sunt fericita sa fiu un promotor al unui program care va ajuta 250 de mame din România sa asigure o nutritie echilibrata copiilor.” a declarat Liana Stanciu.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Campania “O sansa tuturor copiilor” este dezvoltata pe platforma internationala “Milupa Supporting Life” prin intermediul careia Milupa a sprijinit comunitati din toata lumea sa asigure o nutritie echilibrata si un start mai bun in viata copiilor lor.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri