Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa sete pentru tot ceea ce a creat artistul! Astfel s-a nascut si trupa Who's Bad o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, singura de altfel recunoscuta de insusi regele pop! Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

In data de 17 martie 2010, la Sala Palatului legenda Michael merge mai departe! Trupa tribut no1 in lume - WHO'S BAD a inclus in turul sau mondial si Bucurestiul! Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa sete pentru tot ceea ce a creat artistul! De la o simpla manusa pana la mii de oameni care vor sa fie/danseze/cante ca el! Astfel s-a nascut si trupa Who's Bad o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, singura de altfel recunoscuta de insusi regele pop! Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

Who's Bad - Cine sunt ei? Un grup format din 7 persoane, ce a fost fondat acum 6 ani de catre Vamsi Tadepalli pentru a recrea muzica, coregrafia, pe scurt - legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 pana cand facea furori cu Thriller! Baietii sustin anual cate 150 de concerte in toata lumea, de la Singapore la Birmingham si New York, majoritatea fiind sold-out cu mult timp inainte. Ultimul lor show, din Taiwan - ce a avut loc anul acesta, s-a desfasurat in fata a peste 20.000 de fani Michael Jackson!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Pentru a vedea exact cine sunt acesti baieti si ce fac ei mai exact, va trebui sa faceti cunostinta cu fiecare in parte pentru ca si-au propus sa fie la fel de celebri precum Michael!

Darion Alexander s-a nascut in Youngstown Ohio si acum locuieste in Carolina de Nord, Iubeste muzica la fel de mult precum iubeste viata si declara: Muzica e viata mea. Ce cadou minunat!

JoBel, pe numele lui adevarat - Joseph Bell este originar din Hartford Connecticut, iar in prezent locuieste in Atlanta Georgia. Este cantaret, dansator, compozitor si actor si este o copie fidela a regelui pop! Canta la fel ca el si poate atinge chiar si notele inalte. Pentru a-si imbunatati performantele acesta a luat lectii chiar de la coregraful lui Michael - Travis Payne si de la unul dintre dansatorii regelui - Frank Gatson, care in prezent este coregraful lui Beyonce!

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Nyk Baglio s-a nascut si a cresut in New York. El si-a dat seama ca iubeste muzica la varsta de 5 ani, cand canta la pian si la tobe. A fost apoi selectat sa studieze tainele tobelor la o universitate din Miami. Acum locuieste in Carolina de Nord si merge in toate turneele cu trupa tribut MJ numarul unu in lume!

Patrick Cross a luat contact cu muzica inca de cand era in pantecele mamei lui! El iubeste fiecare pas al aventurii sale si se simte cu adevarat norocos ca poate performa in fiecare seara cu muzicieni atat de buni precum colegii lui. Patrick isi doreste ca fiecare show pe care il fac sa fie de neuitat pentru cei care au venit sa ii vada!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri