Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa sete pentru tot ceea ce a creat artistul! Astfel s-a nascut si trupa Who's Bad o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, singura de altfel recunoscuta de insusi regele pop! Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

Ray McCall a inceput de la varsta de 12 ani sa cante la trompeta si mai apoi in corul scolii. Aceste experiente aveau sa fie doar inceputul acestei aventuri, muzica jucand acum cel mai important rol in viata lui! A primit o multime de premii si distinctii si a studiat alaturi de cei mai buni muzicieni din Carolina de Nord.

Cantaretul, dansatorul si compozitorul Taalib York a inceput sa cante de la varsta de 7 ani, imitandu-l pe idolul lui, Michael Jackson. Si-a dezvoltat vocea cantand in engleza si araba si in acelasi timp a inceput sa stapaneasca si arta dansului! Dupa absolvirea liceului el a inceput sa compuna pentru artisti hip hop si sa faca si orchestratii. In afara de acest lucru el a castigat si numeroase premii de la concursurile de dans la care a participat cu echipele lui. Cand Taalib este pe scena se vad foarte clar asemanarile dintre el si Michael si toata lumea conchide: Este uimitor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Vamsi Tadepalli este o combinatie de creativitate, profesionalism si versatilitate! S-a nascut si a crescut in Carolina de Nord. El este primul membru al familiei nascut in America, avand in vedere ca parintii lui provin din India. De la o varsta foarte frageda el a studiat muzica indiana clasica si de asemenea, dansul. Accentul pe care acesta l-a pus pe improvizatie a avut o contributie importanta in pasiunea lui Tadepalii pentru jazz - muzica clasica improvizata a Americii. In 2003 el a fondat Who's Bad, un grup dedicat exclusiv interpretarii muzicii regelui pop. El este atat manager cat si saxofonist, coregraf si canta si la clapa!

Show-ul lor de 90 de minute include toate melodiile cunoscute ale lui Michael Jackson: ABC, Another Part of Me, Bad, Beat It, Ben, Billie Jean, Black or White, Blame it on the Boogie, Butterflies, Can You Feel It, Dancing Machine, Dirty Diana, Dont Stop Til You Get Enough, Earth Song, The Girl is Mine, Human Nature, Heartbreak Hotel, I Cant Help It, Ill Be There, I Want You Back, Jam, The Lady in My Life, The Love you Save, Man in the Mirror, Never Can Say Goodbye, Off the Wall, PYT, Remember the Time, Rock With You, Shake Your Body Down, Shes Out of My Life, Smooth Criminal, Thriller, Wanna Be Startin Something, The Way You Make Me Feel, Working Day and Night, You Are Not Alone, You Rock My World.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri