Combinația dintre un ecran mare, de înaltă rezoluție, cu o consolă, este o sursă de distracție care permite captarea tuturor detaliilor grafice și obținerea unei experiențe mai imersive.

Televiziunea de astăzi este o sursă de divertisment. Programele clasice de televiziune luptă pentru divertisment pe TV cu aplicațiile de streaming, dar și cu jocuril video. Combinația dintre un ecran mare, de înaltă rezoluție, cu o consolă, este o sursă de distracție care permite captarea tuturor detaliilor grafice și obținerea unei experiențe mai imersive.

Unul dintre cele mai căutate obiective este obținerea celui mai mare realism posibil. Gama de culori pe care ți-o poate oferi televizorul este foarte apreciată. Cu cât îți oferă o gamă mai mare de culori, cu atât vei obține o senzație mai realistă. Nu vei avea senzația că privești un ecran, ci aproape că privești pe o fereastră.

Televizoarele QLED de la Samsung reproduc 100% din volumul de culoare. De fapt, sunt singurele de pe piață cae fac asta, conform certificării VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker). Acest lucru face posibilă captarea cât mai exactă a întregii game de tonuri cu care a fost creat jocul video.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Acesta este unul dintre aspectele pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când alegem un televizor pentru jocuri video, dar există mai multe.

Latență:

Există un timp scurt între semnalul emis de consolă și recepția și procesarea acestuia de pe ecran. Aceasta este latența, unul dintre factorii cheie în orice joc video.

Televizoarele moderne oferă o latență din ce în ce mai scăzută. Pentru utilizatorul mediu al jocului video, aceste intervale de timp ar trebui să fie sub 30 de milisecunde. Afișajele care depășesc 20 de milisecunde permit o experiență ideală. În televizoarele sale QLED, Samsung și-a adaptat tehnologia pentru jocuri, astfel încât latența să ajungă la 9,8 milisecunde.

Rată de refresh

Acesta este un concept la fel de important. Uneori este confundat cu latența, dar sunt doi parametri diferiți. Rata de reîmprospătare (refresh) măsoară timpul necesar pentru modificarea pixelilor pentru a forma o altă imagine pe ecran.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

O rată de reîmprospătare a imaginii de 60 Hz este potrivită pentru jocurile video, deși există un alt aspect important. Este necesar să sincronizați conținutul generat de placa grafică a consolei cu ecranul, astfel încât să fie difuzat fluent. În acest sens, Samsung a fost unul dintre primii producători care a încorporat tehnologia FreeSync Premium a AMD pentru a evita „tearing”-ul (imaginea apare tăiată la jumătate) și „stattering”-ul (înghețuri mici ale cadrelor).

În plus, ecranele QLED ating 120 Hz cu o rezoluție 4K, în timp ce activează automat funcția Game Mode, care optimizează latența și rata de reîmprospătare.

HDR

Tehnologia HDR (high dynamic range) este, de asemenea, foarte apreciată. Pentru aceasta, televizoarele QLED au funcția Dynamic Black Equalizer, care permite obținerea unor obiecte mai definite în scene întunecate, menținând un contrast viu cu claritate maximă.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

În plus, ecranele QLED au o tehnologie care garantează calitatea pixelilor. Acestea sunt primele certificate ca fiind libere de efectul de ardere sau de pe ecran. Acest lucru se întâmplă în anumite panouri organice și constă în decolorarea unor pixeli datorită permanenței aceleiași imagini pe ecran pentru o lungă perioadă de timp. De exemplu, într-un meci FIFA lung, pixelii tabloului de bord sunt fixați până la încheierea meciului. Tehnologia Samsung împiedică uzarea acelei zone a ecranului și, în cele din urmă, afectarea clarității.

Rezoluţia

Aceasta este una dintre caracteristicile la care ne uităm întotdeauna atunci când alegem un televizor, indiferent de scopul acestuia. În cazul jocurilor, o calitate superioară a imaginii permite o mai bună apreciere a detaliilor jocurilor video, dintre care unele au o grafică excepțională, realizată prin munca a zeci de specialiști în arte grafice. Astăzi cea mai mare rezoluție este 8K, care generează puțin mai mult de 33 de milioane de pixeli decât cei 8 milioane pe care îi oferă 4K. Samsung are în gama sa de televizoare QLED televizoare cu ambele rezoluții.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri