Paul Olteanu, Master Trainer și Executive Coach, și Alexandra Irod, psihoterapeut, sunt live cu Raluca Benavides pe Radio ZU, în fiecare vineri, începând cu ora 21.00. Cel mai recent subiect dezbătut de cei doi profesioniști împreună cu DJ-ul Radio ZU a fost legat de provocările care vin la pachet cu adolescența și care sunt chestiunile pe care trebuie să le înțelegem atât noi, părinții, cât și ei, adolescenții.

„Un subiect foarte important acesta despre provocările de a fi adolescent în timpurile acestea. Dacă am fi avut genul acesta de informație când eram noi mici, cred că viețile noastre și ale părinților noștri ar fi fost mult mai ușoare!”, spune ca și preambul Paul Olteanu.
Paul și Alexandra au povestit timp de aproape 60 de minute cum funcționează creierul nostru, cum ajungem să acționăm într-un fel sau altul, de ce este adolescența o perioadă pe cât de importantă, pe atât de dificilă și cum ar trebui să ne comportăm fie că suntem noi - adolescenți, sau noi - părinți.

Întreaga emisie poate fi ascultată pe contul de Youtube Radio ZU aici.

Dacă vrei să te ințelegi mai bine pe tine și pe cei din jur și să navighezi mai ușor perioada asta, ascultă cele 15 episoade realizate până acum de Paul, Alexandra și Raluca, live la ZU.

Pe toate le găsești într-un playlist creat special pe contul de Youtube Radio ZU.
De asemenea, nu pierde în fiecare vineri, de la ora 21.00, discuția live pe care o poartă Raluca Benavides cu cei doi specialiști, Paul Olteanu și Alexandra Irod.
Poți să iei legătura cu ei folosind numărul nostru de WhatsApp - 0747 22 1815 - sau sunând la 021 409 19 00.

Vineri, 3 iulie, cei trei vor aborda un subiect care a stârnit mereu interes și este util ca discuție tuturor: compatibilitatea în relațiile de cuplu. Este deja documentat științific de cel mai lung studiu desfășurat în istoria omenirii faptul că relațiile pe care le avem contează cel mai mult în a prezice calitatea vieții, așa că Raluca, Alexandra și Paul și-au propus să parcurgă o serie de topicuri care gravitează în jurul relațiilor pe care le legăm.

De ce oamenii care ne atrag nu sunt neapărat buni pentru noi?

Care e diferența dintre chimie și compatibilitate?

Cât din ce ne atrage la alții e înnăscut și cât e dobândit?

Cât contează personalitatea în atracție?

Există niște trăsături atrăgătoare universal sau la fiecare dintre noi e altfel?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cei trei vor încerca să găsească răspunsuri.

Cine este Paul Olteanu?

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și transformare. In 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) si al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din Romania, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat in urma votului direct a 567 de directori si manageri de HR din toata tara.

În ultimii 12 ani Paul a dezvoltat si livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neurostiinta comunicarii, neurostiinta increderii, PCM, public speaking, branding personal si dinamici de grup catre publicuri din Europa, America și Asia.

Cine este Alexandra Irod?

Alexandra Irod este psihoterapeut, cu specializări în terapia Gestalt și Psihotraumatologie. În urmă cu doi ani a devenit și coach transformațional și a obținut certificarea pentru instrumentul psihometric Life Style Inventory Assessment.  Alexandra organizează ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală pe teme precum “Conexiunea între stres și boli”, “Arta și știința relațiilor”, “Comunicare conștientă”, “Traumă și vindecare”, “Autenticitate versus Atașament”.

--------

Radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe https://radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (https://radiozu.ro/reteauazu). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!

Radio ZU pe net:

FACEBOOK - http://www.facebook.com/radiozu

INSTAGRAM - http://www.instagram.com/radiozuoficial

WEB - http://www.radiozu.ro

Hiturile se ascultă la ZU - http://www.radiozu.ro/live


Numele meu este Anca și sunt mamă de doi băieți: Mark și Andy. Îmi place că scriu despre experiența mea din viața de mamă, momentele noastre haioase și provocările prin care trecem ca și părinți. Scriu pentru femeile care își...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri