Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La saisprezece ani. Despre indragostire la saisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam si ce poate sa insemne toate astea pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte. Un text care ii va face pe multi spectatori sa se intrebe: care sunt lucrurile pentru care merita sa ne zbatem, pentru care merita sa traim?

„Bill: Altceva ce sa-i duc?
Tom: Nimic. Te duci sa vorbesti cu ea, nu? Vezi cum sta treaba si dupa aia ii duci flori. Peste un an doi. Sa fim sanatosi.
Bill: Nu pot sa ma duc fara flori.
Tom: Si unde le tii?
Bill: In mana.
Tom: Te duci cu florile-n-mana? si daca te vede cineva, ce faci?
Bill: Le bag in geanta.


Tom: Si dupa aia? Umbli cu geanta dupa tine? Nu e bine.
Bill: Ma duc noaptea.
Tom: Noaptea cu flori? Treaba ta.”

Spectacolul „Flori, fete, filme sau baieti”, dupa textul original al lui Mimi Branescu, se va juca pentru prima data in spatiul cafenelei Dalles, astazi 25 septembrie, orele 19.30. In regia si scenografia lui Radu Popescu, spectacolul include in distributia sa nume ca Paul Ipate, Lorena Zabrautanu, Mihaela Alexandru si Alexandru Secareanu.

„Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La saisprezece ani. Despre indragostire la saisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam si ce poate sa insemne toate astea pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi – in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte. Un text care nu dezbate probleme morale, dar care ii va face pe multi spectatori sa se intrebe – care sunt lucrurile pentru care merita sa ne zbatem, pentru care merita sa traim? Pentru prima data reprezentat in cafeneaua Galeriei Dalles, speram ca jocul actorilor va incanta acest public nou, asa cum s-a intamplat ani la rand in Clubul in care am jucat prin traditie, precum si in alte locuri in care am fost invitati", mentioneaza Radu Popescu, regizorul si scenograful piesei „Flori, fete, filme sau baieti”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri