Institutul Pentru Dezvoltare Durabila organizeaza, cu ocazia aniversarii a 550 de ani de atestare istorica a Capitalei, un concert extraordinar cu participarea celebrei soprane Angela Gheorghiu, sambata, 19 septembrie, in Piata Constitutiei, de la orele 21. Invitat tenorul Vlad Mirita.

Dupa o serie de concerte in Italia, Danemarca, Rusia, Asia si Israel, mult aclamata soprana Angela Gheorghiu se intoarce la Bucuresti pentru un concert extraordinar avandu-i alaturi pe tenorul Vlad Mirita, cu care va interpreta in duet cateva arii celebre, si pe marele actor Victor Rebengiuc, in calitate de gazda a spectacolului.

Dupa fulminantul succes de la Teatrul National, din aceasta primavara, dupa ce a fost aleasa de celebra casa de moda Louis Vuitton sa promoveze Bucurestiul in editia pentru Romania a City Guide, diva se intoarce in orasul in care, asa cum declara recent, a cunoscut primele mari succese. Se intoarce cu emotie, se intoarce cu dragoste, se intoarce cu respect pentru oras, pentru prietenii si admiratorii sai din Bucuresti si, desigur, din Romania.

Concertul se anunta cu totul special, nu doar pentru ca este in aer liber si pentru ca va aduna cu siguranta un numar impresionant de spectatori, mai ales ca accesul este liber, ci si pentru ca pe scena vor urca numai oameni foarte talentati, cu care Angela Gheorghiu a mai colaborat si de care se simte profund atasata sufleteste. Cu Vlad Mirita a concertat recent la Cortona, in Toscana, la Festival del Sole, iar cu maestrul Rebengiuc a colaborat la spectacolul de la National si este unul din oamenii de care o leaga „o prietenie si admiratie imensa”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat?

Angela Gheorghiu va fi acompaniata de orchestra simfonica a Filarmonicii sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, repertoriul cuprinzand atat arii celebre, cat si melodii precum „My fair lady” sau canzonete, dorinta sopranei fiind de a atrage un public cat mai eterogen, un public care iubeste muzica, nu doar muzica de opera. Este omagiul ei adus orasului in care si-a petrecut studentia, orasul in care se va simti mereu acasa si in care isi doreste sa revina cat mai des.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri