Vampirii sudului

12:09, 15 Septembrie 2009 publicat în Entertainment

Delicios de decadenta si imorala, actiune bine inchegata si deseori imprevizibila, dialoguri naturale, fiinte supranaturale, violenta, sange, sex si umor de calitate.
La fel s-a intamplat si cu volumul 4, volumul 5, volumul 6 si volumul 7. Intrucat ultimele doua volume nu au fost inca traduse la noi, weekendul mi l-am ocupat citind cartile originale in varianta electronica. Pur si simplu nu am avut rabdare.

Volumele

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

Charlene Harris, autoarea seriei a scris prima carte – “Morti pana la apus” – in 2001 si de atunci a continuat sa publice anual cate un nou volum. Momentan seria cuprinde 9 volume, primele sapte fiind traduse si in romana.

Seria Vampirii Sudului, aparuta la Editura Leda (parte a grupului Corint) contine urmatoarele volume:
- Morti pana la Apus
- Moartea la Dallas
- Clubul Mortilor
- Moarta pentru toti
- Mort de-a binelea
- Categoric moarta
- Morti cu totii
Asteptam sa apara in Romania si volumele “From Dead to Worse” si “Dead an Gone”. In martie 2010 va fi lansat volumul cu numarul 10: “Dead in the Family”.

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Nota pentru fanii serialului True Blood

Daca te numeri printre cei care urmaresc saptamanal aventurile lui Sookie pe HBO, seria Vampirii Sudului, nu o sa te dezamageasca. Desi firul principal al actiunii este acelasi si in carti si in serial, exista destul de multe diferente astfel incat sa nu poti anticipa ce se va intampla in continuare. Exista multe personaje diferite, ba chiar unele capata alte trasaturi de personalitate. Inchei aici, pentru ca ma abtin cu greu sa nu ofer mici spoilere din carti.

Andra


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri