15 Octombrie 2018 publicat în Entertainment 10 share-uri

Dintre primele 10 destinații cele mai populare în căutările românilor, Dubai este de departe preferată.

Destinația cea mai populară pentru a scăpa de iarnă este Dubai

Foto: Ashraf Jandali /Shutterstock

Dintre primele 10 destinații cele mai populare în căutările românilor, Dubai este de departe preferata. În timp ce prețurile pentru cazare, mâncare, băuturi și transport local nu sunt cele mai mici, costuri semnificativ mai scăzute sunt pentru zboruri, cu o medie de 238 de euro, ceea ce menține Dubai în top 4 cele mai ieftine destinații care sunt la mare căutare.

Thailanda câștigă tot mai mult teren în preferințele românilor, trei dintre cele mai populare destinații aflându-se aici: Bangkok, Phuket și Krabi. Dintre acestea, Bangkok este a doua cea mai căutată destinație de către români pentru escapade însorite în această iarnă, cu cele mai mici costuri la cazare într-un hotel de 3-4 stele. Pentru o săptămână, trebuie să ai în vedere un buget aproximativ de 479 de euro. Totodată, alături de Phuket, cele două orașe thailandeze fac parte din top 10 cele mai ieftine destinații de vacanță iarna aceasta. Dacă alegi să te îndrepți spre Krabi, vei face economii în principal la mâncare și la transportul local, unde costurile sunt printe cele mai scăzute din topul celor mai populare 10 destinații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Când vine vorba de luat masa în oraș, Colombo propune cele mai avantajoase meniuri, costurile pentru prânz și cină, în fiecare zi, sunt în medie, sub 8 euro. Aici, în capitala Sri Lankăi, poți avea parte, de asemenea, de cele mai mici prețuri la băuturi consumate zilnic – de exemplu cappuccino și bere locală –, precum și pentru transport local.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri