Accesoriile si produsele coolbazaar.ro disponibile pe CharityGift.ro au 2 trasaturi principale: sunt eco si sunt unicat. 5% din vanzari sunt donate catre Centrul Independent de Studii in Economie si Drept
incaltaminte ECO si super cusuta.
TALPA
Folosirea cauciucului natural in proportie de 100% asigura flexibilitatea si durabilitatea. Acesta se indoaie usor, se modeleaza pe forma piciorului la fiecare pas, dupa care isi recapata forma si duritatea initiala, fiind mai confortabil si mai durabil decât materialele sintetice. Produs bio-degradabil, cauciucul natural este foarte usor asimilat de natura.
CUSATURI 360 grade
Este un alt finisaj exclusiv introdus de Art Company in productia produselor sale. Acest sistem de prindere se prezinta printr-o singura cusatura de jur imprejur, care uneste fata pantofului cu talpa, captuseala pantofului cu interiorul talpii.
INTERIOR
in interior se gaseste o talpa ortopedica din pluta care poate fi inlaturata dupa dorinta fiecaruia. Este conceputa pentru cei care au nevoie de confortul in plus dat de formele ortopedice. Greutatea este in felul acesta distribuita corect pe talpa, impiedicând disconfortul din zonele sensibile.
COLORAREA MANUALA
Fiecare pereche este colorata manual, apoi se foloseste tehnica de prespalare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

4. Vaho


Designerii Luca Leonardo si Patricio Abreu si-au deschis studioul de design eco in Barcelona in 2001. Acolo au si inceput studiul asupra materialelor reciclabile, cautând modalitati noi de a folosi gama vasta si variata a materialelor considerate gunoi pentru a le transforma in produse stilate, accesorii sau mobilier.

Abordarea lor este cunoscuta in lumea modei sub numele de “trashion”, un stil de viata si o atitudine. Materialele cel mai des folosite sunt bannere-le din PVC, din care se obtin genti de diferite marimi si utilitati. Selectia variata de modele practice si ergonomice este colorata si exclusiva. Fiecare geanta in parte este un produs unicat, datorita combinarii inventive a banner-elor. Mare parte a manufacturii se desfasoara in centrul de reabilitare sociala din inchisoarea Model din Barcelona si in cadrul Fundatiei CEO el Maresme, care lucreaza cu persoane cu handicap mental.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

5. Pernele Bonjour mon Cousin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri