Sambata, 25 iulie, si duminica, 26 iulie, bucurestenilor le vor fi oferite inghetate cu lapte. Pana la mijlocul lunii august, Caravana Big Milk va mai trece prin multe locuri din Capitala in care locuritorii isi petrec sfarsitul de saptamana.

Big Milk, inghetata pufoasa si cremoasa de la Algida, va putea fi savurata de toti iubitorii de deserturi racoritoare, la fiecare sfarsit de saptamana, pana la mijlocul lunii august, in cele mai importante locuri din Bucuresti, pe unde va trece Caravanei Big Milk.

Algida le va oferi bucurestenilor inghetate cu lapte Big Milk, sambata, 25 iulie, in zonele Eroilor, Plaza Romania, Parcul Politehnica si Piata Tineretului, si duminica, 26 iulie, in zonele Piata Tineretului, Parcul Carol, Universitate si Romana. Pana la mijlocul lunii august, Caravana Big Milk va mai trece prin multe locuri din Capitala in care locuritorii isi petrec sfarsitul de saptamana.

Caravana Big Milk a pornit la drum prin Bucuresti pe 20 iunie si s-a bucurat de un mare succes pana in prezent. Noua inghetata de la Algida a fost la fel de apreciata si de catre iubitorii de inghetata din Ploiesti, Brasov, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Suceava Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara si Sibiu, orase prin care caravana deja a trecut. In plus, pe toata perioada de desfasurare a evenimentului, Caravana Big Milk va putea fi gasita in cele mai importante puncte de pe litoralul romanesc.

Big Milk de la Algida a venit anul acesta in Romania in trei variante. Big Milk Vanilla este o inghetata pufoasa si cremoasa, bogata in lapte. Algida a adaugat acestei combinatii un invelis racoritor de sirop de capsuni si a creat Big Milk Capsuni. Pentru iubitorii de ciocolata - Big Milk Ciocolapte, acelasi Big Milk intr-un invelis de ciocolata.

Stiati ca ideea folosirii laptelui la prepararea inghetatei a aparut in urma cu aproape 400 de ani? Se pare ca a fost o idee foarte buna, deoarece Big Milk contine peste 60% lapte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri