Accesoriile si produsele coolbazaar.ro disponibile pe CharityGift.ro au 2 trasaturi principale: sunt eco si sunt unicat. 5% din vanzari sunt donate catre Centrul Independent de Studii in Economie si Drept
Claire Eglizeaud si Paul Moreau, o stilista si un grafician, au creat in 2007 « Bonjour Mon Coussin », o idee stralucita de design pentru perini. Cei doi au proiectat o gama larga de imagini vizuale pentru pernele lor, cu un spate bine definit si placut asortat. Imaginile originale de pe perini sunt reinventate in fiecare zi, fiind inspirate din documente vechi (carti postale, certificate de casatorie, pub-uri vechi) sau din propriul lor univers (calatorii, diverse obiecte neobisnuite) etc.

Pernele sunt piese unice fabricate in Franta. Se acorda o atentie deosebita atât fetei de perna cât si spatelui, tesatura de pe spate fiind diferita pentru fiecare husa. Bonjour mon Cussin este ideea decorativa ce va transforma interiorul caminului intr-o clipita.

CISED va initia o campanie destinata informarii publicului privind nivelul real al contributiilor fiscale si sociale din Romania. Angajatii vor fi informati ca valoarea muncii lor este salariul complet. Angajatorul plateste de fapt o suma mult mai mare decat cea care ajunge in contul angajatilor, diferenta fiind controlata de catre sectorul politic. CISED considera ca transparenta fiscala este necesara pentru a combate demagogia si a schimba mentalitatea de asistat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Accesoriile si produsele coolbazaar.ro disponibile pe CharityGift.ro au doua trasaturi principale: sunt eco si sunt unicat. Alegand produse de la coolbazaar.ro, poti aduce in casa ta perne unicat cu imagini inspirate din documente vechi sau din calatorii sau produse de design pentru bucatarie si servirea mesei. Iesi in lume purtand genti unicat din materiale reciclabile sau cunoscutele genti “trashionable” confectionate din banner-e PVC.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri