Blade Runner 2049 (Vanatorul de recompense 2049) - cel mai asteptat thriller SF al anului

Cel mai asteptat thriller SF al anului se lanseaza saptamana aceasta pe marile ecrane, spre bucuria fanilor din toata lumea.

Noua productie respecta mostenirea primului “Blade Runner”, mentinand stilul care l-a consacrat, dar ii imprima si o personalitate proprie, astfel incat atat fanii fideli ai filmului, cat si noile generatii de cinefili vor fi la fel de incantati sa descopere noua poveste. Pentru a spori veridicitatea, echipa de filmari a utilizat cat mai putin imaginile realizate pe calculator sau cu ecran verde, preferand sa creeze decoruri reale pe platoul de filmare.

Filmul impresioneaza si prin distributia multi-premiata: Ryan Gosling (nominalizat la Oscar pentru rolul principal din “La La Land”), in rolul lui K, Harrison Ford (pentru filmele “Star Wars”, “Witness”), care reia rolul lui Rick Deckard, i Jared Leto (posesorul unui trofeu Oscar® pentru rolul secundar din “Dallas Buyers Club”). in distributie se regasesc si Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks etc.

“Viitorul speciilor este, in sfarsit, dezvaluit!”, ne anunta trailerul:

Ne convingem din 6 octombrie, la cinema. Nerecomandat sub 15 ani, filmul de 163 de minute va rula in cinematografe in versiunile 3D, 4DX, IMAX 3D, Dolby Atmos. “Blade Runner 2049” este o productie Alcon Entertainment, in parteneriat cu Warner Bros si Columbia Pictures, distribuita in Romania de InterComFilm Distribution.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri