Pe 4 septembrie 2009, in Piata Constitutiei, trubadurul angoaselor, Leonard Cohen, canta din nou pentru suflete, intr-un spectacol-eveniment. Desi se vinde ca elitism pentru mase, muzica lui Cohen nu e pentru oricine. Pretutindeni exista cate o crapatura si pe acolo patrunde lumina,spunea artistul canadian, referindu-se la una din cele mai celebre piese ale sale, Anthem. Muzica lui Cohen este lumina si intuneric in acelasi timp.

Pe 4 septembrie 2009, in Piata Constitutiei, trubadurul angoaselor canta din nou pentru suflete, intr-un spectacol-eveniment organizat de Events.

Desi se vinde ca elitism pentru mase, muzica lui Cohen nu e pentru oricine. Pretutindeni exista cate o crapatura si pe acolo patrunde lumina, spunea artistul canadian, referindu-se la una din cele mai celebre piese ale sale, Anthem. Muzica lui Cohen este lumina si intuneric in acelasi timp.

In toamna anului trecut, artistul canadian si-a serbat ziua de nastere in aplauzele celor 10 000 de fani romani veniti sa-l vada pe Stadionul Arcul de Triumf, intr-un concert special.

In 2008, dupa 15 ani de absenta de pe scene, primul turneu international al lui Leonard Cohen a avut peste 700 000 de spectatori pe toate continentele si s-a bucurat de aplauze fulminante din partea criticilor. Tot anul trecut, Leonard Cohen a fost inclus oficial in Rock and Roll Hall of Fame din New York, odata cu Madonna, John Mellencamp, The Dave Clark Five si The Ventures.

La sfarsitul lui martie 2009, Cohen a lansat albumul Live in London care contine 25 de piese din spectacolul sustinut in 2008 pe faimosul stadion londonez O2 Arena. De la "Suzanne" la "Dance Me To The End of Love" si "Hallelujah", Live in London contine piesele memorabile care i-au adus lui Cohen reputatia legendara de care se bucura astazi.

Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 5 mai doar pe site-ul www.ticketpoint.ro, iar incepand cu data de 6 mai si prin intermediul site-urilor www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, precum si la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos. Preturile biletelor (toate cu locuri) variaza in functie de categorie: 124 RON, 248 RON si 399 RON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri